Primarul Radu Mazare a comentat invitatia pe care Remus Cernea i-a adresat-o Conchitei Wurst de a veni in Romania la Gay Pride, spunand ca il suspecta pe deputat de o anumita orientare sexuala pentru ca se tinea de mana cu un barbat si ca asteapta sa il vada pe acesta purtand tocuri, relateaza Mediafax.

Intrebat, marti, de jurnalisti ce parere are despre faptul ca Remus Cernea, deputat de Constanta, a invitat-o pe Conchita Wurst sa vina in Romania la Gay Pride, Mazare a raspuns: "Eu v-am spus de atunci ca-l banuiam, ca se tinea de mana cu unul. Remus Cernea a fost la rugate, nu la impuse, la rugate si v-am zis asta, ca am avut o discutie, ca premierul Ponta a fost de acord cu ceea ce l-am rugat noi, dar m-a rugat sa-l luam si noi pe Cernea. Ziceau baietii: ᅡprea era cu ala, se tinea de mana cu elᅡ. Astept sa-l mai vad pe tocuri".

Radu Mazare a fost intrebat si daca ar invita-o pe Conchita Wurst sa vina in Mamaia, el raspunzand ca nu este genul lui.

"Nu e genul meu, chiar deloc, si cred ca nu e nici genul romanilor. Daca ma intrebi pe mine, cred ca a luat-o razna¬, a afirmat Radu Mazare.

Cantareata Conchita Wurst, din Austria, care a castigat finala concursului Eurovision 2014, este invitata de deputatul independent Remus Cernea sa vina in Romania in 7 iunie, la Gay Pride.

"Conchita Wurst a castigat Eurovisionul gratie unor calitati artistice exceptionale, a unei piese foarte frumoase si a unei imagini care transmite un mesaj de libertate si de respect pentru diferenta. Succesul ei are, asadar, o valoare muzicala, dar reprezinta si un mesaj de schimbare a mentalitatilor retrograde. Faptul ca a primit atat de multe voturi din majoritatea tarilor europene demonstreaza ca acest val de deschidere este din ce in ce mai amplu si mai puternic", afirma Cernea, precizand ca ii va adresa Conchitei Wurst invitatia de a veni la Gay Pride pe 7 iunie.

Piesa "Rise Like A Phoenix", interpretata de Conchita Wurst din Austria, a castigat, sambata, concursul Eurovision 2014, desfasurat la Copenhaga. Cantareata Conchita Wurst a avut de infruntat numeroase critici atat la nivel local, cat si international, insa vocea, precum si imaginea sa au facut ca, in cele din urma, sa fie apreciata in intreaga lume.