Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, considera ca senatorul liberal Calin Popescu-Tariceanu se transforma in unealta lui Victor Ponta pentru a destabiliza Partidul National Liberal. "Partidul nostru va reveni la guvernare pe usa din fata si nu atunci cand PSD ne momeste unii oameni din partid cu diverse functii.", sustine deputatul liberal intr-o declaratie de presa.

Scutaru Adrian GeorgeFoto: cdep.ro

"Este dezonorant pentru domnul Tariceanu sa se transforme in unealta lui Victor Ponta pentru a destabiliza Partidul National Liberal", considera liderul deputatilor liberali.

"Partidul nostru va reveni la guvernare pe usa din fata si nu atunci cand PSD ne momeste unii oameni din partid cu diverse functii. Partidul National Liberal are un candidat la presedintie, Crin Antonescu, care a dovedit ca nu este marioneta nimanui", sustine Scutaru.

"Calin Popescu -Tariceanu are o mare responsabilitate fata de PNL si nu poate sa se transforme intr-un negociator fara un mandat al organismelor statutare ale Partidului. Decizia luata de Partidul National Liberal privind iesirea de la guvernare a fost votata de 187 de membrii care au stiut foarte bine cum s-au derulat negocierile intre liberali si social-democrati, cum Victor Ponta a mimat un dialog sincer cu PNL, cand, de fapt, dorea scoaterea partidului nostru de la guvernare", mai adauga deputatul liberal.

Potrivit acestuia, deputatii liberali vor vota impotriva Cabinetului Ponta III pentru ca il considera un guvern ilegitim, bazat pe o majoritate care nu reflecta vointa cetatenilor manifestata la alegerile din 2012.