Prim-vicepresedintele PDL,Dorin Florea a declarat pentru Hotnews.ro ca PDL are nevoie in perioada urmatoare de unitate mai mult ca niciodata iar liderii care cer demisii si cauta tapi ispasitori sa o faca in interiorul partidului. "Le recomand colegilor, pe buna dreptate suparati, sa ia distonocalm doua zile apoi sa ne intalnim cu mintea limpede si nervii calmati sa discutam si sa punem la calea strategia de opozitie", a declarat Florea.

In opinia liderul PDL este nevoie mai mult ca niciodata de strangerea randurilor si unificarea dreptei in Romania. Florea recunoaste ca se impune o analiza clara si nu pledeaza pentru taierea capetelor.

"Sunt pentru o analiza clara, nu sunt pentru a lua capete pentru o satisfactie de moment pentru ca dupa aceea sa o pornesti de la capat. Este nevoie de o analiza serioasa cu toti oamenii de fata si sa vedem ce e mai bine pentru partid. Nu iei o decizie la suparare, la nervi, le recomand colegiilor, pe buna dreptate suparati sa ia distonocalm doua zile apoi sa ne intalnim cu mintea limpede si nervii calmati sa discutam si sa punem la calea strategia de opozitie"

Vineri este convocat comitetul director, nimeni nu se cramponeaza de functii, asta e cel mai simplu lucru sa pui mandatul jos. Trebuie o atitudine responsabila a conducerii partidului", a declarat Florea pentru Hotnews.ro.