Masina deputatului PNL de Dolj Ionut Stroe a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, in fata casei sale din localitatea Carcea, politistii facand cercetari pentru identificarea autorilor, relateaza Mediafax.

Potrivit deputatului Ionut Stroe, masina Dacia Logan, inregistrata pe cabinetul sau parlamentar, a fost sparta in noaptea de vineri spre sambata, in fata casei sale din localitatea Carcea.

Parlamentarul a observat ca masina sa a fost sparta de hoti abia sambata la pranz cand a iesit la poarta.

"Am observat ca masina avea portiera dreapta indoita, iar geamul era spart. De asemenea a fost rupta si bancheta din spate si au fost furate bateria si pompa de benzina. Am chemat imediat politistii si au luat amprente. Nu banuiesc pe cineva anume, dupa modul de operare, cred ca este vorba despre niste hoti de masini", a declarat parlamentarul Ionut Stroe.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de la Criminalistica si furturi din autoturisme.

Politistii au luat amprentele si incearca sa identifice autorii.

"Lucratorii postului de politie Carcea s-au deplasat la fata locului si au constatat ca au disparut bunuri din masina unei persoane. S-au intocmit acte premergatoare intocmirii dosarului penal pentru furt calificat. In momentul de fata se fac cercetari pentru identificarea autorilor", a declarat Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.