Liderul eurodeputatilor PDL, Theodor Stolojan, a declarat luni ca singura lui speranta ca Guvernul Ponta "nu o ia razna" in ce priveste politicile economice si fiscale este Florin Georgescu, "un foarte bun profesionist" aflat in functia de ministru al Finantelor, transmite Mediafax.

"Domnul Florin Georgescu este un om foarte bun profesionist si este singura mea speranta in ce priveste ca acest Guvern nu o ia razna, in ce priveste politicile economice si fiscale. Dar sa nu uitam ca acest Guvern este condus de domnul Ponta, care este un PSD-ist", a precizat Theodor Stolojan intr-o conferinta de presa, dupa sedinta BPN al PDL.

Stolojan s-a aratat nemultumit de declaratiile pe care unii ministri ai Cabinetului, dar si premierul Ponta, le-au facut in ultima perioada, declaratii care, in opinia sa, au dus la semnale din zona financiara si la deprecierea leului in raport cu euro.

"Sper ca aceasta vorbarie fara rost a unui ministru sau altul sa nu invinga ratiunea si sa nu pierdem ceea ce am obtinut cu greu", a adaugat Stolojan.