Crin Antonescu a afirmat luni ca opozitia si-ar putea intrerupe greva parlamentara pentru a vota cererea privind arestarea preventiva a deputatului UNPR Mihail Boldea, in timp ce Victor Ponta a sugerat ca acest lucru nu ar fi necesar, in conditiile in care "numara doamna Anastase".

"Cred ca da. Justitia trebuie ajutata, nicidecum obstructionata", a raspuns liderul PNL, Crin Antonescu, intrebat de ziaristi daca opozitia isi va intrerupe protestul parlamentar pentru a discuta cazul deputatului UNPR Mihail Boldea.

Victor Ponta a parut insa mai putin convins de necesitatea acestui demers, cand a fost intrebat acelasi lucru.

"La Camera Deputatilor, unde numara doamna Anastase, poate sa numere in asa fel incat sa se ridice imunitatea", a afirmat presedintele PSD, care a acuzat parlamentarii puterii ca nu au lucrat de loc de la 1 februarie si pana in prezent, desi "isi iau banii bine merci".

In opinia sa, acestia ar trebui sa-si doneze toti banii "si ar face bine sa fie prezenti la Camera Deputatilor daca nu vor sa-si protejeze colegul care se ocupa de spalare de bani", a adaugat Ponta, care a precizat ca la PDL si UNPR esti promovat daca furi.