Mesaje de Sf. Andrei, urările și felicitările transmise de ziua onomastică, pe 30 noiembrie, le fac o bucurie celor care poartă numele Andrei sau Andreea. Potrivit datelor oficiale, aproape 1 milion de români poartă numele de Andrei sau Andreea sau derivate ale acestora.

Petrecere de sărbatoriFoto: matej kastelic / Panthermedia / Profimedia

Însă imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem urările și felicitările pe care să le transmitem. Iată mai jos o serie de mesaje de Sfântul Andrei, urări de „La multi ani!” și felicitări pe care le poti transmite celor dragi.

Mesaje de Sf Andrei pentru iubită/iubit

Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţa mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător.

Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine! Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Andrei/ Andreea! Suntem mai mult decât cei mai buniprieteni, suntem suflete gemene. La Mulți Ani, Andrei/Andreea!

Îngerii să-ți călăuzească paşii, iar Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Urări de Sfântul Andrei pentru prieteni

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sf Andrei, la mulţi ani! Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească şi cele mai dragi persoane să te însoţească, mereu! La mulţi ani, Andrei / Andreea!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Andrei / Andreea!

Prietena mea, sper să rămâi mereu un spirit tânăr si plin de viată, să fim mereu împreunăși să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Andreea!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Andrei / Andreea!

Mesaje de Sf. Andrei pentru colegi

Zi sfântă de Sfântul Andrei, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani, Andrei/ Andreea!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii! La mulți ani! si Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Urări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei pe care le poți trimite tuturor

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Andrei/Andreea!

De Sf. Andrei, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Andrei / Andreea!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! La mulţi ani!

Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Andrei / Andreea!

Mesaje de Sf Andrei pentru familie

Sfântul Andrei Sfântul Andrei să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!

De ziua numelui îți doresc să ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit/ă, iubit/ă si sa ai parte numai de bucurii în viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/sora mea!

Andreea/Andrei îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ti fie curat ca zăpada. Iți urez o zi de neuitat si un călduros „La mulți ani!”.

Mesajele de Sfântul Andrei, urările și felicitările îi pot bucura pe cei dragi și le face sărbătorea onomasticii fericită. Dacă ideile v-au fost de folos, nu ne mai rămâne decât să vă urăm La multi ani, Andrei/Andreea!