Jar Jar Binks, neindemanaticul personaj amfibiu ce a iritat multi fani ai seriei Star Wars in filmul Amenintarea Fantomei, din 1999, nu va aparea in noua pelicula, Trezirea Fortei, a confirmat producatoarea Kathleen Kennedy, scrie The Guardian.

Jar Jar BinksFoto: starwars.com

Realizatorii filmului au refuzat sa divulge prea mult despre ce se va vedea in cinematografe incepand cu 18 decembrie, dar Kennedy a raspuns la o intrebare pe aceasta tema intr-o conferinta de presa.

“Jar Jar nu este sigur in film”, a spus ea in aplauzele si strigatele de bucurie ale celor prezenti.

Binks si accentul cu aluzii jamaicane a enervat multi dintre privitorii filmului. Extraterestrul de pe planeta Naboo pe care George Lucas l-ar fi introdus pentru a oferi si o cheie comica filmului si pentru a face fericiti copii a fost votat cel mai enervant personaj de film intr-un sondaj din 2006.

Cei care se vor uita la noul film nu vor vedea nici ewoks, creaturile blanoase din Intoarcerea Jediului (1983), a adaugat Kennedy.

“Asta pentru ca Harrison a insistat pentru asta”, a glumit ea, facand referire la Harrison Ford, care se intoarce pentru a-l juca iar pe Han Solo in Trezirea Fortei.