Angelina Jolie a confirmat ca intentioneaza sa renunte la cariera sa de actrita si sa se concentreze pe cea de regizor. Intr-un interviu pentru revista Du Jour, in care isi promova noul sau film "Unbroken", castigatoarea premiului Oscar spune ca planuieste sa se mute complet in spatele camerei deoarece nu ii place sa fie in centrul atentiei, relateaza The Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu m-am simtit niciodata confortabil ca actor. Nu mi-a placut niciodata sa fiu in fata camerei. Nu m-am gandit ca pot regiza, dar sper ca voi putea avea o cariera pentru ca sunt mult mai fericita asa", a declarat actrita.

Jolie a precizat in iunie ca aparitia sa in filmul biografic despre Cleopatra ar putea fi rolul ei final.

Angelina Jolie a spus ca i-a fost greu sa il convinga pe sotul sau, Brad Pitt, ca filmul Unbroken, povestea unui olimpic care reuseste sa supravietuiasca unui accident de avion si care ulterior petrece doi ani intr-o tabara japoneza ca prizonier de razboi, este proiectul ideal prin care isi poate lansa cariera de regizor.

"Am vazut patru propozitii din Unbroken", a spus aceasta referindu-se la o lista cu filme portentiale oferite de studioul Universal. "M-am dus acasa si i-am spus lui Brad

Brad nu a fost de acord, precizand ca "de proiectul asta se aude dintotdeauna".