Fiecare dintre cele 37 de femei care se afla in parlamentul Italiei, colege de partid ale premierului Silvio Berlusconi, a primit de la acesta, drept cadou de Craicun, un inel, relateaza Daily Telegraph. Bijuteria de aur acoperit cu diamante, realizata din trei bucati colorate diferit, a costat 1.400 de euro.

Berlusconi, in varsta de 74 de ani, este cunoscut pentru generozitatea sa in ceea ce priveste cadourile pe care le face colegilor, dar si altor politicieni. Tony Blair a primit de la Berlusconi 9 ceasuri de-a lungul timpului.

"Este un dar frumos si suntem foarte recunoscatoare. Este foarte generos, insa premierul este mereu foarte generos. Craciunul trecut a daruit femeilor din parlament cruciulite cu diamante," a declarat Alessandra Mussolini, nepoata fostului dictator fascist, care a primit una dintre bijuterii.

Inelele au fost facute de casa de bijuterii Recarlo.

"Acesta a fost un cadou special ales de prim-ministrul Italiei. Nu facem niciun comentariu despre acest locul pentru ca a fost o achizitie personala," a precizat administratorul firmei.