Doua atacuri din razbunare, realizate de mai multi mafioti italieni, au fost surprinse de camerele de inregistrare dintr-o sala de popice si un centru de distractii din apropiere de Napoli, relateaza YahooNews. Operatiunea mafiotilor a fost ordonata de un sef al crimei organizate care fusese parasit de sotie.

Giuseppe Palumbo, in varsta de 34 de ani, a cerut locotenentilor sai sa distruga cele doua afaceri, dupa ce sotia sa l-a parasit si s-a mutat cu un unchi de-al sau. Acesta este proprietarul salii de popice si al centrului de distractii, aflate la Giugliano si Pozzuoli, in apropiere de Napoli, intr-o regiune cunoscuta ca fief al celor din Camorra.

In imagini se poate observa cum clientii inspaimantati incearca sa se adaposteasca dupa ce sase persoane, care poarta casti pe cap si sunt inarmate cu pusti si mitraliere Kalashnikov, distrug aparatele de joc cu focuri de arma, inainte sa toarne benzina pe ele si sa le dea foc.

Clientii au fost obligati de mafioti sa se intinda pe podea, atat la sala de popice, cat si la centrul de distractii.

Un oficial din cadrul politiei a declarat ca "a fost vorba de o serie ingrozitoare de evenimente in care au fost prinse persoane inocente. A fost un miracol ca nimeni nu a fost ucis sau ranit, tinand cont de violenta si brutalitatea celor doua raiduri".

"Palumbo a fost furios pe unchiul caruia i-a dat bani sa puna pe picioare cele doua afaceri si care a adapostit-o pe sotia sa. Mafiotul a vazut acest lucru ca o jignire la adresa onoarei sale si a ordonat atacurile drept razbunare", a afirmat oficialul.

Patru persoane, inclusiv Palumbo, au fost arestate in legatura cu atacurile.

Atentie, imagini violente!