La distanță de trei zile de străbunica sa, Regina Elisabeta a II a, prințul Louis își serbează ziua de naștere, împlinând trei ani. Deși familia regală se află încă în doliu după moartea prințului consort Philip, Ducele şi ducesa de Cambridge au marcat momentul printr-o nouă fotografie publicată pe contul de Instagram.

Printul Louis (instagram)Foto: Hotnews

Fotografia a fost făcută miercuri chiar de către mama prințului, ducesa Kate, a cărei pasiune pentru fotografie este binecunoscută publicului.

În imagine, mezinul cuplului regal apare zâmbind, pe bicicletă, în apropierea Palatului Kensington, plecând spre grădiniță, în prima zi de cursuri. Este îmbrăcat într-un pulover, cămaşă, pantaloni scurţi şi purtând în spate un rucsac.

Louis îşi celebrează cea de-a treia aniversare vineri şi îi urmează exemplul surorii sale mai mari, Charlotte, în vârstă de cinci ani, care a mers la aceeaşi grădiniţă, Willcocks Nursery School. Cel mai probabil, ziua de naştere va fi sărbătorită cu un tort pe care prinţul îl va împărţi cu noii săi colegi de clasă, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul grădiniţei.

Miercuri, Regina Elisabeta a II a a împlinit 95 de ani, fiind prima sa aniversare fără Ducele de Edinburgh, prințul consort Philip, înmormântat sâmbătă, 9 aprilie.