Avocatul preşedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei şi prietenilor că este dispus să coopereze cu investigatorii federali pentru a micşora presiunea asupra sa şi a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cohen s-a arătat nemulţumit de felul în care a fost tratat de preşedinte şi de comentariile lui Rudy Giuliani. El s-a simţit izolat şi deschis către o cooperare, conform sursei.

Întrebat vineri de reporteri dacă este îngrijorat de faptul că avocatul său ar putea coopera cu investigatorii, Trump a declarat: "Nu am făcut nimic greşit". Preşedintele a adăugat apoi că nu a mai vorbit cu Cohen "de mult timp".

"Întotdeauna mi-a plăcut de Cohen, este o persoană bună", a afirmat preşedintele.

CBS News a informat joi că Cohen consideră că Trump şi aliaţii săi se întorc împotriva lui.

Michael Cohen se află sub investigaţie de către biroul procurorului general al SUA din cauza tranzacţiilor financiare personale, printre care şi o plată efectuată către vedeta porno Stormy Daniels în numele lui Donald Trump.

Presiunea asupra lui Cohen a crescut de când, în aprilie, agenţii FBI i-au percheziţionat casa, biroul şi camera de hotel şi au confiscat mai multe dispozitive electronice şi cutii cu documente.