Un centrul comercial din New Jersey (estul Statelor Unite) a fost inchis luni seara, dupa ce un barbat inarmat a tras mai multe focuri de arma, potrivit martorilor. Nu au fost anuntate victime. Atacul a avut loc la ora locala 21:20 (02:20 GMT marti ), transmite CNN.

Atacatorul imbracat in negru este cautat de politie, a anuntat la randul sau NBC. Martorii au povestit versiuni contradictorii privind numarul de focuri pe care le auzisera, potrivit presei.

Multi comercianti s-au grabit sa-ai inchida magazinele dar, potrivit oficialilor intervievati de CNN, suspectul nu a fost inca arestat, la cateva ore dupa ce a tras primele focuri de arma in acel cunoscut mall.

Cladirea a fost evacuata, iar politistii il cauta pe atacator care, potrivit martorilor, vorbea incoerent si tragea mai ales asupra camerelor de supraveghere.

Angajatii si comerciantii au intrat in panica si s-au grabit sa iasa din mall ca sa se salveze. Circa 100 de persoane s-au baricadat intr-un restaurant din mall.

Incidentul armat aminteste de tragedia din septembrie dintr-un mall de lux din Nairobi cand islamisti Shebab au ucis cel putin 67 de persoane.