Cei opt pasageri ai unui elicopter al politiei braziliene, printre care politisti si suspectul intr-o crima cu sapte victime, au murit marti cand aparatul s-a prabusit in statul Goias, din vestul tarii, a transmis site-ul de Internet al grupului de presa Globo, citat de AFP.

Pe langa mai multi politisti, principalul suspect in uciderea a sapte persoane la 28 aprilie la o mare ferma din statul Goias a fost ucis. Pasagerii calatoreau pentru a participa la o reconstituire a crimelor.

Conform pompierilor citati de Globo, aparatul s-a prabusit in apropiere de localitatea Piranhas, intr-o zona impadurita cu acces dificil, in timp ce se indrepta spre Goiania, capitala acestui stat cu intinse culturi de soia si porumb.

Conform primelor informatii prezentate de presa locala, aparatul a explodat la impactul cu solul.

Suspectul care facea parte dintre pasageri, Souza Alves, in varsta de 22 de ani, era suspectat ca a injunghiat trei femei si patru barbati la o "fazenda" (mare proprietate de teren) la aproximativ 400 de kilometri de capitala statului Goias. O crima a carui mobil nu este inca cunoscut.