Un barbat din Florida, acuzat de violenta domestica, a fost obligat de judecator sa-i cumpere flori sotiei abuzate, sa o invite la o cina la restaurantul Red Lobster, dupa care sa o duca la un joc de popice, transmite HuffingtonPost. Joseph Bray (47 de ani) a fost arestat in urma unei certe provocate de faptul ca uitase ziua de nastere a sotiei sale.

O decizie surprinzatoareFoto: Captura LiveLeak

Potrivit Orlando Sentinel, judecatorul John Hurley a decis ca Bray si sotia sa urmeze cursuri de consiliere maritala.

Publicatia scrie ca sentinta usoara a venit dupa ce sotia lui Bray i-a spus judecatorului ca nu a fost ranita in urma disputei conjugale si ca nu se teme ca gestul barbatului sau se va repeta.

Pana la incidentul de luni, Bray nu mai fuseses arestat niciodata. El nu si-a lovit sotia in urma disputei de luni, determinata de faptul ca a uitat ziua de nastere a femeii.

"Urmeaza ca el sa se opreasca la o florarie si sa ia niste flori. Apoi, se va duce acasa, isi va lua sotia, se va imbraca frumos si o va duce la Red Lobster. Iar dupa aceea, ei urmeaza sa mearga la un joc de popice", a declarat judecatorul, care o intrebase anterior pe femeie in legatura cu hobby-urile sale.

Judecatorul Hurley a declarat ca sentinta usoara pe care a dat-o este potrivita tinand cont de circumstantele cazului.