Un ofiter de politie din Miami este acuzat ca a condus masina de serviciu cu aproape 200 de km/h pe o autostrada, din cauza ca intarzia la cea de-a doua slujba pe care o avea, transmite FoxNews. Fausto Lopez a fost arestat de politisti, dupa o urmarire de cateva minute pe o autostrada din Florida.

Florida Highway Patrol a precizat ca un ofiter de la circulatie a observat o masina de politie ce mergea cu viteza pe autostrada, trecand de pe o banda pe cealalta "intr-o maniera periculoasa".

Potrivit raportului incidentului, Lopez a ignorat semnalele politistului de a trage pe dreapta si i-a obligat pe agentii rutieri sa-l urmareasca pana in apropiere de orasul Hollywood.

Ofiterii sustin ca au fost nevoiti sa-l ameninte cu armele pe Lopez pentru a-l obliga sa opreasca.

Fausto Lopez a declarat ca a apasat pe acceleratie deoarece era in intarziere la cel de-al doilea serviciu pe care il are, acela de agent de paza la o scoala.

Un purtator de cuvant al politiei din Miami, Delrish Moss, a spus ca Lopez va fi sanctionat pe linie administrativa in functie de rezultatele anchetei ce se desfasoara in prezent.​