Filme noi, în premieră, sunt disponibile online pe platforma de streaming https://play.happycinema.ro/. Ultima lansare din acest an pe platformă este comedia romantică "Anul Nunților / The Wedding Year", cu Sarah Hyland și Tyler James Williams.

Anul Nunților / The Wedding YearFoto: Happy Cinema

Trailer-ul poate fi urmărit aici: http://bit.ly/34TTaV7

Relația unei tinere cu fobie față de angajamente este pusă la încercare atunci când ea și noul ei iubit trebuie să meargă la nu mai puțin de 7 nunți în același an.

Faceți cunoștință cu Mara. Este o tânără fără griji, de 27 de ani, care aspiră să fie fotograf. Ea îl întâlnește pe Tinder pe Jake, cu care dezvoltă o legătură neașteptată. Lucrurile merg bine până când invitațiile de nuntă încep să curgă. Acesta este coșmarul Marei, dar Jake este încântat. Ei decid la ce nunți să participe și se lansează împreună într-o aventură de un an. Pe măsură ce începe sezonul nunților, Mara găsește mai multă inspirație pentru fotografiile ei.

De-a lungul celor șapte nunți, privim legătura dintre Mara și Jake aprofundându-se și, în cele din urmă, Jake o cere în căsătorie. Deși Mara spune da, are rezerve, determinând-o în cele din urmă să reconsidere relația. Vor rămâne în cele din urmă împreună?

Bucură-te online pe platforma Happy Cinema de zeci de producții de calitate, printre care și premiera națională Chemarea Veneției /Venice Calling, o comedie franceză despre prima iubire a unui adolescent. În curând vor avea premiera online și filmele Blackbird, The Haunt și Night Shift.