O femeie tipa necontrolat in timp ce un preot recita un pasaj din biblie, intr-o ultima incercare de a exorciza demonul care, spune ea, a posedat-o timp de 15 ani. Este o scena din documentarul "Exorcistul in secolul 21" realizat de norvegianul Fredrik Horn Akselsen, care urmareste activitatea de exorcist a parintelui José Antonio Fortea, unul dintre exorcistii aprobati de Vatican, potrivit site-ului oficial al filmului.

Potrivit Daily Mail, filmul va fi lansat in aprilie.

Femeia din film, Constanza, este o columbiana care sustine ca este posedata de diavol din 1997, iar parintele Fortea este ultima sa sansa. "Stiu ca prin parintele Fortea pot fi eliberata complet".

Insa filmul prezinta scene cutremuratoare in care femeia urla la exorcist: "Pleaca de langa mine preot nenorocit!"

"Exorcismul este o lupta intre toate fortele luminii si toate fortele demonilor. Demonul dinauntrul persoanei poate chema mai multi demoni sa il ajute. Si in acelasi timp, exorcistul poate chema sfintii, ingerii. Este o batalie cu armele rugaciunii. Exista un numar mic de exorcisti, exista un numar mic de miracole. Suntem dovada ca imparatia raiului a sosit", spune parintele Fortea in film.

Trailerul filmului a atras deja un interes urias pe internet, insa multi pun la indoiala autenticitatea productiei, care este al doilea documentar al regizorului Akselsen.

Filmul sau de debut, "Tradare si Sabotaj", a avut premiera la Festivalul International de Film Kosmorama in martie 2010.