O fetita de 4 ani care a disparut, vineri, la Medgidia, a fost gasita, in noaptea de luni spre marti, dupa ce un mecanic de locomotiva a vazut-o printre sinele de cale ferata, in zona triajului CFR din localitate, relateaza Agerpres.

Potrivit comandantului Politiei Medgidia, comisar sef Vasile Dogaru, copilul nu a fost victima vreunei infractiuni, era deshidratat cand a fost gasit si a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijirile medicale necesare, fiind in afara oricarui pericol.

Micuta a fost cautata in zadar de zeci de politisti si jandarmi, timp de patru zile, folosindu-se si un caine de urma, rudele acesteia si autoritatile temandu-se ca ea sa nu-si fi pierdut viata.

Paulina Elena a fost data disparuta dupa ce, pe 3 iunie, se juca in fata casei matusii sale din Medgidia. Minora se afla, de o perioada de timp, impreuna cu mama ei la rudele de la Medgidia, femeia plecand de acasa, din judetul Iasi, in urma neintelegerilor pe care le avea cu sotul ei. Ajunsa la Medgidia impreuna cu copilul, femeia lucra ca zilier in agricultura. In momentul in care fetita a disparut mama sa era plecata la munca, copilul fiind lasat in grija rudelor.

Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala au declansat o ancheta in acest caz, mama minorei riscand sa fie decazuta din drepturile parintesti.

La sfarsitul lunii mai, un copil in varsta de 9 ani, din Mangalia, disparut dupa ce a plecat de acasa la scoala, a fost gasit inecat in Marea Neagra.