Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, gasit mort in casa sa de vacanta din localitate a fost impuscat cu trei focuri de arma, doua dintre gloante ranindu-l in zona abdomenului si unul in picior. Anchetatorii iau in calcul varianta unei crime.

Procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Harghita, Lucia Airinei, a declarat, sambata, ca nu este vorba despre o sinucidere, ci despre o crima, relateaza Mediafax.

De asemenea, primarul comunei Joseni, Gyorgy Istvan, a declarat, in noaptea de vineri spre sambata, ca Csala Zsolt a fost "macelarit".

"A fost pur si simplu macelarit, a fost impuscat de trei ori. In abdomen si la picior", a spus Gyorgy Istvan, adaugand ca viceprimarul a fost "un om de treaba" alaturi de care a lucrat timp de 11 ani.

El a precizat ca nu stie cine ar fi putut sa faca un asemenea gest.

Surse din randul anchetatorilor au afirmat ca focurile de arma au fost trase de aproape, cartusele fiind gasite la o distranta de un metru si jumatate de trupul victimei.

Potrivit vecinilor, viceprimarul Csala Zsolt a venit, vineri dupa-amiaza, la casa sa de vacanta pe care o avea in satul Borzont, unde i-au fost adusi mai multi puieti de brad, el ajutand la descarcarea acestora.

La scurt timp, mai multi tineri din Targu Mures, cazati in apropiere, au auzit impuscaturi, ei fiind audiati in cursul noptii de anchetatori.

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost gasit, vineri seara, impuscat mortal.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Harghita, Gheorghe Filip, declara ca dispeceratul institutiei a fost sesizat telefonic, prin Serviciul unic de urgenta 112, ca un barbat a fost gasit impuscat mortal intr-o cladire din comuna Joseni.

Viceprimarul Csala Zsolt avea 42 de ani, era casatorit si avea doi copii minori.