In impozanta sala Ioan Cuza a Palatului Parlamentului, doar 1.000 de actuali sau viitori lideri ai companiilor din Romania vor avea ocazia unica si, probabil, irepetabila de a sta fata in fata cu numarul 1 mondial in leadership si dezvoltare personala, John Maxwell. "Dupa ce a reusit in 2010 sa organizeze un prim Gold Leadership Event prin aducerea in Romania a lui Robin Sharma, in martie 2011, Finmedia va oferi celor preocupati de performanta si dezvoltare in leadership un al doilea Gold Leadership Event, prin venirea in Romania a unei alte mari personalitati a leadershipului mondial, John Maxwell", declara Adrian Alexandru, directorul evenimentului.

John MaxwellFoto: Finmedia

"Am fost extrem de incantati si placut surprinsi sa gasim o bresa in programul foarte incarcat al lui John Maxwell si sa obtinem acordul pentru venirea lui la Bucuresti chiar foarte curand, in 23 martie 2011. Impreuna cu partenerul nostru, Coface Romania, si cu suportul revistei Cariere, co-organizatori, speram ca seminarul How to Be a Real Success sustinut de John Maxwell timp de 5 ore sa fie un adevarat regal pentru participanti".

Stiinta conducerii se cultiva, nu se descopera. Timp de peste 30 de ani, John Maxwell a pregatit si impartasit aceste principii de leadership liderilor din intreaga lume, evenimentul de la Bucuresti reprezentand apogeul unor abilitati invatate pe parcursul intregii sale cariere. Intr-o maniera concisa, clara, si intr-un discurs plin de verva si dinamism, John Maxwell se va focusa pe calitatile esentiale si testate in timp pentru un adevarat leadership: influenta, integritate, atitudine, viziune, rezolvarea problemelor, relationare, team building, auto-disciplina. La seminarul de la Bucuresti, John Maxwell va prezenta principiile de baza care pot modela dezvoltarea si care pot creste performantele in zone cheie, cum ar fi:

  • RELATIONARE - Cum sa relationam mai bine cu ceilalti prin intelegerea acestor reguli de relationare si cum sa adaugam valoare oamenilor ajutandu-i sa-si atinga potentialul lor maxim.
  • ECHIPA - Cum sa recunoastem si sa construim potentialul de leadership in cei din jurul nostru si cum sa aplicam legile de echipa care sa ne ajute sa-i aducem si pe ceilalti la un nivel mult mai inalt.
  • ATITUDINE - Cum sa ne imbunatatim atitudinea prin exercitii zilnice, intelegand ce efect are asupra noastra si asupra celor din jur, si cum sa adoptam o atitudine care sa ajute ca schimbarile sa se produca mai usor.
  • LEADERSHIP - Aflam ce fac leaderii de succes ca sa ramana in top, cum ii conduc pe altii cu succes spre ceea ce ei au realizat deja si chiar mai departe de atat si cum ii influenteaza pe altii din inima si nu doar cu mintea.

"Curajul unui mare leader de a-si implini viziunea vine din pasiune, nu din pozitia detinuta." - Dr. John C. Maxwell

Nu ratati experienta unei zile extraordinare si intalnirea cu un maestru in leadership, John Maxwell! Profitati de oferta speciala si inregistrati-va acum!