Administratorii unui lant de bordeluri in care mai mult de 200 de romance ofereau servicii sexuale "cu tarif unic" au fost condamnati la inchisoare de un tribunal german, relateaza portalul thelocal.de, citat de Mediafax.

Bordelurile din Stuttgart, Wuppertal, Heidelberg si Schonefeld au atras atentia publicului si a autoritatilor in momentul in care au anuntat ca ofera servicii "la tarif unic". Proprietarii ofereau "sex cu toate femeile, cat timp doresc clientii, cat de des doresc si cum doresc", in schimbul sumei de 70 sau 100 de euro pe zi.

O mare parte a presei germane a scris despre oferta, insa aceasta a declansat o adevarata dezbatere despre demnitatea umana si a atras si atentia autoritatilor, care au declansat o ancheta.

Majoritatea femeilor nu aveau permise de munca, iar patronii au recunoscut ca au inselat statul german cu aproape 2,7 milioane de euro, bani care trebuiau platiti ca asigurari sociale pentru prostituate.

Acuzatiile initiale de trafic de fiinte umane au fost retrase in cazul femeii prezentate drept proprietar, in conditiile in care aceasta detinea bordelurile numai formal.

Procuratura din Stuttgart ancheteaza 32 de barbati acuzati de trafic cu fiinte umane, arestati in Germania, Spania si Romania si banuiti ca ar fi controlat in realitate lantul de bordeluri.