CFR Calatori a redus pretul biletelor de tren pentru perioada mini-vacantei de 1 Mai, informeaza Ministerul Transporturilor, citat de Agerpres.

CFR Calatori lanseaza "Oferta de calatorie - Trenurile Tineretului", care este valabila in perioada 29 aprilie - 3 mai 2010. Aceasta se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri sub 26 de ani care vor calatori spre/dinspre litoral, cu "Trenurile Tineretului" care au punct de plecare/destinatie o statie CFR de pe segmentul Constanta - Mangalia.

Reducerile aplicate sunt de 20 la suta din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren la clasa a 2-a. Tariful de rezervare a locului (2,4 lei ) se achita integral.

CFR va aplica si o reducere de 25 - 30 la suta din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren, la clasa a 2-a, pentru grupuri (de 10 - 50 persoane).

Biletele de calatorie pentru "Oferta de calatorie - Trenurile Tineretului" se elibereaza numai la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR. Aceasta oferta nu se aplica la tinerii/grupurile de tineri care beneficiaza deja de o alta reducere.