Nu ne mai pasa de nimic, nici macar de noi. Taiem padurile cu viteza luminii, ii lasam pe altii sa ne ia aurul, umplem intai raurile cu dejectii si abia dupa cautam solutii, ecologizam gropi de gunoi doar dupa ce primim amenzi. Simtul civic...este acoperit si el de gunoi. Asa ca spune stop indiferentei alaturi de noi! Demonstreaza ca bunul simt salveaza vieti!

Luni, la Focus 18.00, pe Prima TV, vedeti cum arata cele mai multe dintre gropile de gunoi ale tarii. Majoritatea ca in urma cu 100 de ani, atunci cand au si aparut. Sunt si cateva ecologizate insa gunoiul de acolo zace pe strazi. Riscam nu doar amenzi foarte mari de la UE dar in curand o sa fim sufocati de mirosul insuportabil. Capitala cu pretentii europene pare un exemplu rupt dintr-un film prost.

Pare ca suntem incapabili sa...iesim din gunoi. Ne afundam pe zi ce trece tot mai tare si am ajuns sa speram ca amenzile Uniunii Europene ne vor salva, pe noi cetatenii Romaniei. Guvernantii nu par deranjati de acest lucru poate si pentru ca prin birourile si locuintele lor nu trece duhoarea de la groapa de gunoi.