Evenimentul de lansare globală Samsung Galaxy Unpacked promite să fie și mai spectaculos decât ediția precendentă, cu multe surprize, fiind deschizătorul unei noi ere în care Samsung va pune accentul și pe noua strategie de mediu. Focusul rămâne, însă, pe tehnologie și inovație. Seria Galaxy S rămâne un etalon al inovației Samsung, ceea ce va fi demonstrat și în cadrul evenimentului Unpacked.

Ce surprize ne rezervă Samsung Galaxy UnpackedFoto: Samsung

În fiecare an, în cadrul Unpacked, Samsung duce performanța mai departe, lansând noi dispozitive mobile menite să surprindă utilizatorii și să le facă viața mai ușoară. Ne așteptăm ca și anul acesta să fie la fel și să avem parte de lansări de gadgeturi cel puțin spectaculoase.

Samsung prețuiește, așa cum ne-a obișnuit, responsabilitatea de a oferi clienților dispozitivele ideale, mai ales acum când acestea devin din ce în ce mai mult nucleul vieții noastre de zi cu zi: le folosim pentru a crea și păstra amintiri cu familia, pentru planificarea vacanțelor, pentru organizarea finanțelor, dar și pentru realizarea sarcinilor la locul de muncă. Toate aceste lucruri le îndeplinim astăzi cu ajutorul telefonului mobil și nu este o misiune ușoară să poți îngloba toate acestea în dispozitivul perfect, lucru pe care Samsung îl reușeste încă o dată și care ne va fi demonstrat pe 1 februarie, la evenimentul de lansare globală Samsung Galaxy Unpacked.

Nu există un exemplu mai bun pentru ce face Samsung pentru a-și transforma viziunea în realitate decât seria Galaxy S, reușind astfel să ducă mai departe moștenirea în materie de inovație.

De aceea, sistemul nostru pentru cameră pro-grade devine din ce în ce mai inteligent, și le oferă oamenilor cele mai bune fotografii și videoclipuri din rândul smartphone-urile noastre Galaxy, în orice condiții de lumină. Împreună cu optimizarea hardware și software, cel mai nou chipset al nostru garantează cea mai rapidă și puternică performanță Galaxy și a luat viață din filozofia Samsung pentru parteneriate deschise. Conectivitatea ecosistemului nostru devine, de asemenea, mai ușoară și mai fluidă ca niciodată”, spune Dr. TM Roh, Președintele și Șef al diviziei MX Business de la Samsung.

Galaxy S Ultra se află în topul produselor din seria Galaxy S și a fost gândit pentru a oferi tot ce este mai bun în termeni de performanță și calitate. Samsung a îmbinat faimoasa experiență Note cu Ultra, pionierând un smartphone cu puterea, performanța și capacitățile creative a două inovații Galaxy de top într-una singură.

Galaxy S Ultra a devenit cu adevărat punctul culminant al inovației Samsung Mobile, o marcă ce iese în evidență față de oricare alta, iar la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked vom putea afla ce poate face Ultra în și mai multe categorii de dispozitive.

Mai mult, Samsung s-a angajat să combată schimbările climatice, fiind ghidați de noua lor strategie de mediu care, spune Dr. TM Roh, își propune să facă în așa fel încât tehnologia de care depindem zi de zi să fie una durabilă și, drept urmare, să fie luată în considerare fiecare fază a ciclului de viață al unui produs, cu focus pe sustenabilitate.

Acest lucru înseamnă construirea de dispozitive proiectate pentru a trece testul timpului și încorporarea unor materiale mai durabile care iau în considerare fiecare fază a ciclului de viață al produsului. De asemenea, înseamnă colaborarea cu parteneri cu care împărtășim aceleași valori pentru a aduce oamenii mai aproape unii de alții și pentru a genera schimbări pozitive la nivel de societate și planetă, în timp ce setăm noi standarde pentru industria în care activăm”, susține TM Roh.

O experiență premium fără compromisuri

“Pe 1 februarie, la Unpacked, vă vom demonstra cum inovația și sustenabilitatea pot oferi împreună o experiență premium. Într-un moment în care mizele sunt mai mari ca niciodată, am ridicat ștacheta și am împins performanța mai departe. La Unpacked vom dezvălui cele mai puternice dispozitive mobile pe care știm deja că le vei iubi acum, dar și mult timp de acum înainte”, a mai spus Dr. TM Roh.

Pe 1 februarie, începând cu ora locală 20:00, te invităm să vezi în premieră care sunt noutățile lansate de Samsung în cadrul Unpacked, urmărind transmisiunea LIVE a evenimentului direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom România sau pe canalul de YouTube al Samsung.

Articol susținut de Samsung ​​​​​​​