Un bărbat a fost filmat într-un supermarket din Bistriţa în timp ce aplica o metodă inedită de a fura. El a umplut un coş cu alimente, a scos coşul din magazin pe la casele de marcat expres, după care a ieşit din supermarket pe la casele de marcat cu casier, fără a avea produsele asupra sa și fără a plăti.

Cum a incercat un barbat sa iasa cu cosul plin din magazin fara a platiFoto: Captura

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, citat de News.ro, tentativa de furt a avut loc luni dimineaţă, într-un supermarket din Bistriţa.

Jandarmii spun că bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Slatina a ales de pe rafturile unui hipermarket din Bistriţa diverse produse alimentare - carne, legume, cafea și dulciuri - cu care a umplut căruciorul. A trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenţie de a le achita.

"Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puţin inedită, acesta strecurând coşul plin cu produse în zona caselor de marcat expres, după care a ieşit pe la casele de marcat asistate”, spun jandarmii.

Reprezentanţii magazinului au solicitat intervenţia autorităţilor, un echipaj de jandarmi aflat în zonă oprindu-l pe bărbat şi întocmind, pe numele acestuia, acte de sesizare pentru infracţiunea de furt, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit sursei citate, valoarea totală a produselor pe care bărbatul a încercat să le fure este de aproape 600 de lei.