Poliția Tecuci a anunțat luni că a deschis dosar penal după ce în spațiul public au apărut imagini cu doi adolescenţi de 16 ani care sunt loviţi violent şi în mod repetat de către un bărbat, pe motiv că ar fi făcut gălăgie în fața blocului.

PolitiaFoto: Politia Romana

Incidentul a avut loc în zona industrială a oraşului Tecuci. În imaginile care au ajuns pe reţelele sociale se poate observa cum un bărbat se năpusteşte asupra a doi adolescenţi. Îl loveşte pe unul dintre ei, care cade la pământ, apoi ploaia de lovituri se îndreaptă către cel de al doilea. În acest timp, bărbatul este filmat de o adolescentă.

În urma apelului la 112, poliţiştii au dispus o anchetă şi l-au identificat pe atacator. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care i-a bătut pe cei doi copii, deranjat de că aceştia ar fi făcut gălăgie în faţa blocului în care locuieşte.

”La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil, din municipiul Tecuci. La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”, a transmis luni IPJ Galaţi, conform News.ro.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.