VIDEO Candidatul pentru postul de Avocat al Poporului, procuror pensionat la 49 de ani / Cât este pensia sa / Fabian Gyula vrea să fie "scutierul" poporului

de Redactia     HotNews.ro
Miercuri, 23 iunie 2021, 15:15 Actualitate | Esenţial


Fabian Gyula
Foto: Agerpres
Fabian Gyula, susținut de UDMR și PNL pentru postul de Avocat al Poporului, în locul Renatei Weber, revocată în urmă cu o săptămână, s-a pensionat anul trecut, la vârsta de 49 de ani, iar pensia sa de procuor este de peste 10.000 de lei. El spune că este o vârstă potrivită să ieși la pensie, "raportat la presiunea la care eşti supus în magistratură". Comisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat, miercuri, aviz favorabil pentru ca Fabian Gyula să ocupe funcţia de Avocatul Poporului, iar PSD cere amânarea votului, spunând că mai întâi trebuie clarificate aspectele semnalate de Comisia de la Veneția.


"M-am pensionat anul trecut, la vârsta de 49 de ani", a spus la Parlament Fabian Gyula, fost procuror.

Întrebat dacă 49 de ani este o vârstă potrivită pentru a ieşi la pensie, el a răspuns: "Raportat la presiunea la care eşti supus în magistratură, da".
 • "Am lucrat 24 de ani fără să ocup funcţii de conducere, abia după acea am avut funcţii de conducere. La un moment dat am stat 15 ani pe acelaşi scaun, practic soluţionând acea ciclicitate de dosare care nu erau simple. Mă ocupam şi de cooperare internaţională.
 • Obişnuiesc să spun o întâmplare din această activitate, după care să apreciaţi cât de grea este activitatea de magistrat. Lucram la Parchetul tribunalului când într-o noapte, pe la 4,00, am ajuns acasă şi mă sună pe telefonul fix şeful arestului. Atât mi-a spus - să ştiţi că cel pe care l-aţi audiat timp de două ore şi jumătate în cursul acestei nopţi, la verificările efectuate de medicul de la arest s-a dovedit a fi purtător de TBC activ. A închis discuţia, mi-a zis - să aveţi grijă de copilaşii dvs.. Aceasta este activitatea de magistrat", a afirmat acesta, conform Agerpres.
El a adăugat că magistraţii au şi o serie de incompatibilităţi şi restricţii.

Fabian Gyula a mai spus că pensia sa este de peste 10.000 de lei şi a apreciat că este o pensie mare, "raportat la pensia medie". Inițial, el a ezitat să spună ce pensie are, afirmând că își va completa declarația de avere.
Legat de pensiile speciale, el spune că jurisprudenţa Curţii Constituţionale este "clară în favoarea magistraţilor" în privinţa pensiilor acestora.


Fabian Gyula, aviz favorabil în comisiile parlamentare pentru funcția de Avocat al PoporuluiComisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat, miercuri, cu majoritate de voturi, aviz favorabil pentru ca Fabian Gyula să ocupe funcţia de Avocatul Poporului. El este susţinut de UDMR şi PNL.

Desemnarea Avocatului Poporului urmează să fie făcută în plenul reunit al Parlamentului, cel mai probabil luni. PSD cere amânarea votului, spunând că mai întâi trebuie clarificate aspectele semnalate de Comisia de la Veneția și așteptată decizia CCR priccind cererea de neconstituționalitate.

Fabian Gyula este singurul care şi-a depus candidatura pentru această funcţie.

"Câteodată, poporul, persoane fizice, au nevoie de un scutier"La audierile din Comisiile juridice ale Parlamentului, Fabian Gyula a spus că drepturile fundamentale ale românilor constituie "un scut" faţă de puterea de stat şi faţă de puterea instituţiilor europene, iar poporul are nevoie de "un scutier" care să ţină acest scut alături de el.

 • "(...) Spun studenţilor că drepturile fundamentale ale românilor constituie un scut faţă de puterea de stat, respectiv actualmente şi faţă de puterea care vine din partea instituţiilor europene. (...) Câteodată, într-adevăr, poporul, persoane fizice mai precis, au nevoie de un scutier, unul care să ţină acest scut alături de ei sau împreună cu ei şi, având în vedere că există şi posibilitatea unor demersuri din oficiu să meargă chiar singur pe acest drum.
 • În acelaşi timp, vreau să demarez procedura de acreditare a instituţiei Avocatului Poporului ca instituţie naţională pentru apărarea drepturilor omului. Nu în ultimul rând, să simplific modul de întocmire a petiţiilor şi chiar am văzut modelul suedez, care asigură o interfaţă mult mai prietenoasă decât actuala procedură, care ajută oamenii ca accesând o sigură pagină să completeze acele rubrici fără să mai descarce un pdf, fără să mai semneze, scaneze şi aşa mai departe", a spus Fabian Gyula, potrivit Agerpres.

"Nu am alură de distrugător"El a spus că vrea să se inspire din vorbele şi teoriile profesorului Ion Deleanu.

 • "Doresc să mă inspir din vorbele şi teoriile profesorului Ion Deleanu, care spunea că Avocatul Poporului, din păcate, în România, este între spectrul inutilităţii şi balsam la durerea cetăţeanului. Undeva aici vreau să ajung, pe o linie de mijloc, să nici nu aibă oamenii impresia că au aruncat nişte bani pentru funcţie, dar, în acelaşi timp, să nici nu vând iluzii deşarte şi să nici nu vin ca un cavaler care poate rezolva orice, pentru că sunt pur şi simplu, potrivit statutului, un simplu ajutor al Parlamentului în relaţiile cu Guvernul. (...)
 • Nu am alură de distrugător, de om care să distrugă de dragul plăcerii de a strica ceva şi de dragul de a ieşi în evidentă. Poate de aceea nu beneficiez de notorietate", a adăugat Fabian Gyula.

Cine este Fabian GyulaFabian Gyula a fost propus de UDMR pentru postul de Avocat al Poporului. Absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (1994) și doctor în științe juridice în domeniul „Dreptului internațional public” (2001), Fabian Gyula (50 de ani) este din 2008 conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai. El a fost procuror la Parchetul Curții de Apel Cluj.

În urmă cu o săptămână, Parlamentul a demis-o pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului. PSD a refuzat să participe la vot și a contestat la Curtea Constituțională proiectul de hotărâre prin care aceasta a fost revocată din funcție.

CITEȘTE ȘI: Comisia de la Veneția solicită Parlamentului ”bazele și elementele juridice" care au dus la demiterea Avocatului Poporului


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8350 vizualizari

 • +32 (40 voturi)    
  SUPERB. UN PENSIONAR SPECIAL! (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:25)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  Au inlocuit o sustinatoare a pensiilor speciale (Renate) care insa NU are pensie speciala cu un....pensionar special. Adica, o sa sustina asta renuntarea la ele, de numa, numa, imediat, acusi, acusi.
  Inteleg, PNL=PSD, cam aceeasi mizerie. UDMR oricum sunt hoti caliti si au sustinut masiv PSD , sunt un fel de PSD maghiar.
  DAR USRPLUS sustine asa ceva pentru pozitia asta?
  inseamna ca toti,dar absolut TOTI astia MINT cu nerusinare maxima ca vor sa elimine sau macar sa reduca pensiile speciale (cat tam tam a facut Ghinea de o luna ca trebuie aduse si astea pe principii de contributivitate bla bla), devreme ce sustin pe un asemenea post un pensionar special, care va ataca la CCR (si ea compusa majoritar din...pensionari speciali) orice act normativ de aducere a acestora pe teritoriul bunului-simt.
  Mai mult, nenea asta e chiar un aparator infocat, atat al varstei cat si marimii ei, ca vai, ce presiune au, auzi, ce exemplu, daca a investigat pe unul cu TBC, vai vai, ce grozavie, merita. Bai, nene, pe criteriul asta toti vanzatorii merita pensii speciale. Toti care interactioneaza cu alti oameni. Adica majoritatea angajatilor, merita si ei pensii speciale.
  Rezulta fara dubiu ca au inlocuit-o pe Renate doar: a) pentru ca pot, de aia! si b) pentru ca nu juca cum canta ei, guvernantii si deci c)au nevoie de un papagal docil acolo. Necum ca le-ar pasa cumva de interesul poporului fraierit si jumulit.
  Rusine, in special USRLPLUS!
 • +19 (29 voturi)    
  mda (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:25)

  liviu_ [utilizator]

  pleaca ai nostii vin ai nostrii....

  unu sustinut de udmr... c clar ce o sa iasa...
 • +16 (34 voturi)    
  Alt Roman get-beget ca sa reprezinte poporul (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:28)

  MBA [utilizator]

  Ce naiba, in toata Romania nu gasim niste Romani capabili care sa fie in functii importante? Nu vorbesc de cei care au fost unsi de PSD... Ca acolo aschia nu sarea departe de trunchi indiferent de originea etnica. Dar in vremurle astea noi si parca prea progresiste, ne conduc cam multi etnici nu tocmai romani - Werner, Weber, Orban, si aia mai romani, cam cozi de topor. Ce naiba e gresit cu Romania? De ce sunt atat de multi minoritari la conducere? Imi asum criticile progresistilor din forum.
  • +6 (12 voturi)    
   De unde dacă se promovează doar (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:37)

   mr_mojo [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   pe relații?
   A dispărut competența la bugetari.
  • -3 (9 voturi)    
   Ai ceva statistici? (Miercuri, 23 iunie 2021, 18:21)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   Ce inseamna "atat de multi minoritari la conducere"?
   Orice cetatean roman are dreptul de a alege si a fi ales. Oficial, in Romania exista 89% cetateni de etnie romana si 11% de alta etnie. Ti se pare ca Werner, Weber si Orban ocupa ei singuri cele un milion de posturi in administratie?
   De fapt, ce inseamna "roman"? Cel care se declara "roman" sau doar cei care pot demonstra pe 30 de generatii ca in genealogia lor nu exista grec, turc, tatar, evreu, maghiar, slav, tigan, svab...sau, stiu eu, poate 60 de generatii. Ai un raspuns?
  • 0 (4 voturi)    
   etnici (Miercuri, 23 iunie 2021, 20:24)

   Arkantas [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   Si Helvig de la SRI ......etc.etc
  • +5 (5 voturi)    
   Un acuzator numit avocat(al Poporului). (Joi, 24 iunie 2021, 9:19)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   Este clar pe cine va apăra acest //avocat// al poporului ! Pensionat la 49 ani cu pensie mai mare decât salariu, procuror fiind nu a văzut ilegalitatea. De ce să credem că va vedea și alte ilegalități promovate cu sârg și insistență de magistrați. Independența justiției a ajuns un stat în stat.
  • +2 (4 voturi)    
   De ce are Cetatenie Maghiara? De ce a cerut-o? (Joi, 24 iunie 2021, 16:08)

   D-or [utilizator] i-a raspuns lui MBA

   De ce a jurat credinta altui stat si, la o adica, daca va avea de ales, carui stat ii va fi fidel, dat fiind ca, probabil, le-a jurat credinta amindorura?

   De fapt, nu e deloc sigur ca a jurat vreodata credinta statului roman.

   Prin juramintul fata de Ungaria, a contestat faptul ca a devenit, prin simpla nastere, cetatean roman, arata ca locul in care s-a nascut trebuia sa fie al Ungariei?

   Detine terenuri in Romania? Cite hectare? Dar in Ungaria?

   Cred ca va trebui sa explice aceste aspecte.
 • +32 (36 voturi)    
  Pensionar (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:33)

  D.M.A.Gogu [utilizator]

  Pensionat la 49 de ani? Cum de a stat atat de mult, alti colegi la acea varsta au adunat deja ani multi de pensie /s

  Acum, sa fim seriosi, spuneti-mi o meserie in care nu se aplica argumentele folosite de magistrati si altii ca ei pentru a-si justifica iesirea la pensie la o varsta frageda (nu e exagerat sa o numim asa). Ca doar nu a fost pe campul de lupta. Salariul e adecvat su importanta si dificultatea muncii. Pensia ar trebui sa fie conform contributiei, dar nu inaintea varstei legale, aplicata tuturor.

  Mai mult, daca dansul este atat de obosit dupa cei 24 de ani de munca, mai poate atunci sa fie cadrudidactic universitar, iar acum avocat al poporului? Parca era epuizat! Daca esti sanatos si nu rezisti intro meserie, o schimbi, dar nu iesi la pensie.
 • +1 (9 voturi)    
  nu ma intereseaza promisiunile generice (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:37)

  Adr1@n [utilizator]

  oricine ar fi, vreau sa spuna explicit, inainte sa fie votat in functie, ca va ataca si actele normative sustinute de coalitia care l-a votat pe el daca exista suspiciuni rezonabile de neconstitutionalitate. de asemenea, ca va incerca pe cat posibil sa reprezinte si opozitia sau vocile minoritare, atunci cand au nemultumiri care ar trebui sa genereze un control de constitutionalitate.

  nu-mi fac iluzii pana nu este reformata administratia, justitia si CCR, dar este necesar sa avem un sistem de control si corectii, iar A.P. ar trebui sa fie o parte importanta a acestui mecanism, chiar si daca nu este genul de pozitie care poate fi depolitizata.
 • +24 (28 voturi)    
  daca tot dam exemple (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:42)

  mos ion roata [utilizator]

  un conducator de tramvai sau troleibuz sta pe acelasi scaun zeci de an si trec pe langa el tot felul de persoane purtatoare de diversi microbi.Mai mult ei sunt incomparabil mai mult solicitati psihic din cauza traficului infernal din oras si nu ii mai suna nici un sef sa ii atentioneze.Nu mai vorbim de raspunderea pe care o are fiecare in munca sa.Ma intreb cine merita pensie speciala la 49 de ani. Cei care beneficiaza de ele acuma, sunt suprasolicitati doar in imaginatia lor.
 • +16 (24 voturi)    
  Simpatic (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:55)

  Gigi Kent [utilizator]

  Mi se pare normal ca e din Cluj pentru ca, se stie, toate somitatile in materie de justitie provin din Cluj. Mi se parea si mai normal sa provina din Sibiu dar asta e ... poate data viitoare.

  Apoi e normal ca unul care a fost procuror adica avocat al statului sa faca o pirueta de formare, de obiceiuri si perspective si sa devina avocatul poporului.

  Si in final ma intreb, daca a fost supus la presiuni in cariera de proculol atat de mari incat a trebuit sa se pensioneze, de ce sa il surmenam cu o noua pozitie publica? Adica poate vrea omul sa se odihneasca. Oricum 49 de ani e mult. Se putea mai devreme. La un 43, un 45 maxim. Adica avem ceva impotriva profesorilor de chirurgie (de exemplu) care ies la pensie la varsta normala (65) dar tot noi avem nevoie de ei sa opereze si vrem sa ii punem sa aleaga intre salariu si pensie desi au stagiul complet de cotizare si varsta legala dar pe "scutierul" de la Cluj nu il punem sa faca nici o alegere?
 • +13 (13 voturi)    
  fara legatura cu persoana (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:55)

  zot [utilizator]

  atunci cand vor ramane numai acesti "speciali" in
  Romania, oare cine ...... le va plati pensiile?
  ei nu au discernamantul de a intelege catre ce se
  indreapta?
  nu stiu ca: a nu te multumi cu un ou de aur pe zi, te
  duce la a taia gasca, si a ramane fara (oua, cum zicea
  un mare profesor de drept, contemporan)
  • +13 (15 voturi)    
   mda (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:17)

   SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui zot

   nu le pasa... nu exista discernamant, bun simt si datorie civica in romania

   fiecare e pe cont propriu si cam atat
  • +2 (10 voturi)    
   Le vor plăti IT-iștii (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:39)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui zot

   Aaa. Am uitat. IT-iștii nu plătesc taxe.
 • +13 (17 voturi)    
  Avocatul carui popor vrea sa fie? Hmm... (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:57)

  YorkshireTerrier [utilizator]

  .
  • 0 (2 voturi)    
   Al cărui popor? (Miercuri, 23 iunie 2021, 18:34)

   VARUTU [utilizator] i-a raspuns lui YorkshireTerrier

   Al acelui care muncă î-și va o însuși încă vreo 40 de ani de acum încolo...
 • -1 (21 voturi)    
  Mi se pare potrivit (Miercuri, 23 iunie 2021, 15:58)

  Shaolin [utilizator]

  Alegătorii reziștilor primesc ce au votat.
  • +2 (14 voturi)    
   Propunerea UDMR (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:26)

   AndreiGr [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

   Nu mai ai de ce sa te legi de USR? Leaga-te de propunerile/numirile lor: Comisar de mediu, guvernator Delta Dunarii etc. Acum o fi USR de vina si pentru numirile PNL de la Apele Romane...
 • +13 (21 voturi)    
  "peste 10.000 de lei" (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:02)

  cucuveauamov [utilizator]

  probabil vreo 19.999, deci n-a mintit. E bun - procuror, pensionat ca tot omul, sa se poata bucura de viata, ce vreti? #rezistati!
 • +18 (18 voturi)    
  Da. (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:03)

  123qwe [utilizator]

  Apoi sa stie d-nul procuror ca si prin fata casierei de la market trec zilnic cativa cu TBC si nici macar nu o anunta nimeni sa aiba grija de copilasii ei, in situatia unui salar minim pe economie si cu o pensie sub 800 lei dupa 60 de ani.
  Daca tacea filozof ramanea, dar asa e la fel cu ceilalti hoti ca magistrati nu avem atata timp cat nici un dosar greu nu se misca de 30 de ani.
  PSD=PNL=UDMR=USR=AUR=.........
  • +7 (9 voturi)    
   mda (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:38)

   SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui 123qwe

   domn` procuror nu se duce la market.. are menajera care ii face si cumparaturile..

   in caz ca nu stiai ce fac elitele romanesti cu banii :DDD

   au menajere, bone si alte angajati care le fac treaba... spre deosebire de noi restul care muncim si le facem pe toate
 • +11 (11 voturi)    
  da, (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:06)

  frum [utilizator]

  subscriu, 49 de ani e "o varsta potrivita pentru a iesi la pensie"... numai ca pe mine, si altii ca mine, ne va apuca varsta de 70 de ani tot in campul muncii(fara sa ne dorim acest lucru)... si da stiu... face parte dintre aceia pentru care a fost creata exceptia prin care se poate cumula pensia cu salariul la stat...
 • +12 (14 voturi)    
  mda (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:16)

  SoulSearcher [utilizator]

  pai daca s-a pensionat si a zis ca s-a pensionat ca era stresat in magistratura...

  ce dreq cauta inapoi la lucru ?? cand esti pensionat inseamna ca nu mai esti bun de treaba, fie ca esti bolnav sau prea batran pentru a mai face ceva util societatii..

  deodata unguru` asta bulan e bun de treaba ? si cu pensia ce face ? daca revine in campul muncii, ar trebui sa fie o lege care ar zice ca pensia se suspenda, pana iar iese din campul muncii...
 • +10 (14 voturi)    
  Prin aceasta numire cu care pnl e de aord (Miercuri, 23 iunie 2021, 16:55)

  kkciosuldelahamangia [utilizator]

  Realizati ca eliminarea pensiilor speciale sau a cumularii pensiei cu salariul de la stat, sunt o gogoasa ?
  Realizati ca daca va fi validat pe post individul va fi in conflict de interese cu orice initiativa legislativa despre eliminarea pensiilor speciale si a cumulului pensiei cu salariul de la stat ?
  Oare clovnul de la Cluj, ce parere are ?
 • +5 (5 voturi)    
  normal ar fi sa existe presiunea strazii (Miercuri, 23 iunie 2021, 18:08)

  Coco Whistle [utilizator]

  dar la noi, presiunea vine din dos...pensionari tineri, cumuleaza salariu +pensia prin artificii legislative facute special ptr premianti si discriminatorii, etica e la pamint,..un candidat pe profil...
  • 0 (2 voturi)    
   Presiunea (Miercuri, 23 iunie 2021, 23:22)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui Coco Whistle

   de care vorbești vine la ordin pe unitate atunci când trebuie.

   Acum nu trebuie.
 • +2 (2 voturi)    
  USR (Joi, 24 iunie 2021, 9:27)

  sorance2000 [utilizator]

  ma dezamagesti in fiecare zi tot mai mult. Incet incet iar nu voi mai avea cu cine sa votez.
 • 0 (0 voturi)    
  superb pensie si salariu de la buget! (Joi, 24 iunie 2021, 14:47)

  hopsinoi [utilizator]

  basca tanrul pensionar special de 49 de ani are pensie nebazata pe principiul contributivitatii (adica bazata pe principul pixului unei grupari de interlopi)
 • 0 (0 voturi)    
  superb pensie si salariu de la buget! (Joi, 24 iunie 2021, 14:47)

  hopsinoi [utilizator]

  basca tanrul pensionar special de 49 de ani are pensie nebazata pe principiul contributivitatii (adica bazata pe principul pixului unei grupari de interlopi)
 • +1 (1 vot)    
  Ehe, daca ar candida Sosoaca... (Joi, 24 iunie 2021, 16:10)

  D-or [utilizator]

  Chiar am avea un Avocat.
 • 0 (0 voturi)    
  ACUZ-RECHIZITORIUL MORAL PENTRU FABIAN GYULA (Luni, 28 iunie 2021, 18:27)

  SandaLucia [utilizator]

  Atunci cand dispare fara urma un PLIC RECOMANDAT continand o plangere ANI inregistrat in Posta Romana, fara sa fi iesit macar din Oficiul Postal, sau, un dosar penal al ICCJ se evapora in neant dupa o declinare de competenta la Curtea de Apel Cluj, ajungi sa te intrebi daca Romania este un stat de drept sau ZONA CREPUSCULARA?
  Legatura intre cele doua situatii procurorul PENSIONAR DE SERVICIU CU JURAMANT DE CREDINTA catre statul maghiar, dar, acum propus AVOCAT AL POPORULUI ROMÂN.
  Cu siguranta intr-o tara normala, intr-un stat de drept intai s-ar face verificari de SRI si CSM cu privire la cele doua situatii si nu ar fi validat ”neconflictualul procuror” ce si-a construit cariera pe recomandari familiale!
  Rolul consultativ al Comisie de la Venetia nu o transforma in inutila, cum o vede domnul procuror, iar, domnului procuror i se pare normal sa audieze noaptea, cu incalcarea procedurii si a drepturilor invinuitilor.
  Dar, in Romania el merita si PENSIA SPECIALA SAU DE SERVICIU ce o fi ea si CUMULUL FUNCTIEI de AVOCAT AL POPORULUI ROMAN.
  PENSIA SPECIALA SAU DE SERVICIU ce-o fi ea la 49 de ani ESTE IN REALITATE de peste 17.000 lei/luna, care, da, depaseste 10.000 lei/luna, dar, si infinitul depaseste 10.000 lei pensie.
  O mica omisiune de aproape 8.000 lei caracteristica procurorului propus avocat al poporului, cand tot timpul el stie sa denatureze discutia si adevarul in directia dorita de el si nu sa raspunda la intrebarile puse de jurnalisti sau parlamentari!
  Domnule Gyula acum nu sunt obiect al cercetarii victimele cercetarilor dvs. abuzive, ci dvs!
  Asa ca va desfid si va SOLICIT VEHEMENT SI CATEGORIC raspundeti direct la intrebarile referitoare la persoana dvs si nu mai acuzati inutil si nereal pe nimeni altcineva!
  1. Condsiderati ca ORICE PERSOANA, CHIAR SI UNA CONDAMNATA consecutiv ”cercetarilor” dvs ARE DREPTURI FUNDAMENTALE?
  _-continuare=
 • 0 (0 voturi)    
  ACUZ - Rechizitoriu moral pentru Fabian Gyula (Luni, 28 iunie 2021, 18:28)

  SandaLucia [utilizator]

  2. Cum veti apara dvs CONCRET drepturile fundamentale pentru ”doamnă avocat care a fost condamnată și exclusă din magistratură” privitoare la DREPTUL DE PETITIONARE SI ACCES LIBER LA JUSTITIE?
  3. Cum veti apara DREPTUL DE PETITIONARE a cetateanului roman cu privire la SESIZAREA ANI in ceea ce va priveste, ”scrisoare pierduta” in Posta romana, fara sa ajunga la ”andrisant”?
  4. Cum veti apara DREPTUL DE ACCES LIBER LA JUSTITIE a petitionarelor, cetateni romani, care au formulat chiar impotriva dvs. plangerea penala inca nesolutionata referitoare la acuzatia de abuz in serviciu ce vi-au adus-o in dosarul pierdut intre ICCJ si Curtea de Apel Cluj ca instanta competenta?
  5. Cum se face ca dupa ce ati cumparat in 2003, 4(patru) terenuri din COMPOSESORATUL MANASTUR ati trecut in declaratia de avere din 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009 DOAR 2(doua) dintre ”Terenurile respective sunt niște drumuri și terenurile aferente.”?
  6. Oare, in opinia dvs. ce o fi mai important? Drumul sau cararea? Terenul sau drumul de acces la el?
  7. Explicati juridic, cum se face ca ati ”cumparat” aceste terenuri COMPOSESORALE(s.n. conform cotelor parti de 54564/1063998 parte pe care le-ati trecut personal in declaratia de avere din csm1909) chiar inante ca ”persoana fizica” Nicolae Capusan sa fi finalizat ”vanzarea-cumpararea” cu 8 Euro/mp de la Composesoatul Manastur, profitand de naivitatea membrilor Composesoratului Manastur, caruia pentru pasune i s-a eliberat nelegal Titlul de proprietate doar pentru 46, ha in anul 2004, iar, pentru diferenta de teren forestier de pana la 293 ha nu i s-a eliberat titlul de proprietate nici macar azi?
  8. Care este cuantumul REAL AL PENSIEI DVS. DE SERVICIU SAU SPECIALE?
  9. Recunoasteti ca ATI MINTIT PRIN OMISIUNE PRESA SI POPORUL ROMAN pt ca PENSIA DVS,. SPECIALA DE SERVICIU NU DEPASESTE DOAR 10.000 lei/luna, ci DEPASESTE 17.000 LEI/luna, adica, SE APROPRIE de 20.000 lei/luna?
  10. Este REAL ca in baza algoritmului legal de calcul PENSIA LUNARA A UNUI


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by