Cei doi bărbați uciși la Oneşti erau angajați ca electricieni la Chimcomplex şi fuseseră trimiși de conducerea instituţiei pentru a verifica instalaţia electrică a apartamentului. Locuința i-a aparținut agresorului, care în 2009 a fost executat silit, iar de atunci era în proprietatea companiei.

ChimcomplexFoto: AGERPRES

"Cele două victime erau angajate ca electricieni la Chimcomplex şi verificau sistemul electric al apartamentului în vederea renovării acestuia. Apartamentul era în conservare în ultimii 12 ani, noi nu l-am folosit. Apartamentul era în proprietatea noastră din 2009", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Chimcomplex Oneşti, Georgiana Stavarache.

Georgiana Stavarache a precizat că soţia agresorului a fost angajata complexului şi apartamentul a fost în proprietatea celor doi soţi până la executarea silită.

"Ne-am exprimat deja regretele şi deschiderea noastră să oferim întregul sprijin familiilor ca să depăşească acest moment dureros. Este şi pentru noi tulburător ce s-a întâmplat. Colegii din combinat sunt şocaţi, a trebuit să îşi continue treaba în situaţia în care toată presa vorbea de acest film horror. Suntem alături de familii sută la sută. Vom sprijini financiar familiile", a mai spus purtătorul de cuvânt al Chimcomplex.

Cei doi muncitori uciși sunt Silviu Iştoan, de 38 de ani şi Dan Patatu, de 55 de ani.

CITEȘTE ȘI: