​Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni, după ce au răpit o fată de 15 ani, de pe o stradă din Cluj-Napoca. Fata a reuşit, la un moment dat să iasă din maşină.

HotNews.roFoto: Hotnews

"La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei 1 Poliţie au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (...). Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 14 ianuarie, în jurul orei 18:40, cu privire la faptul că o tânără care se afla pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca ar fi fost constrânsă să urce într-un autoturism, care ulterior a fost pus în mişcare", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Potrivit poliției, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a coborât din autoturismul menţionat şi ar fi constrâns-o fizic pe tânăra de 15 ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecţiei străzilor Cuza-Vodă - Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere şi a coborât din mașină.

”În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului şi a persoanelor implicate, iar în cursul nopţii maşina indicată a fost depistată pe raza localităţii Ciucea, în judeţul Cluj", se mai arată în comunicat.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore.