​KinetoFit lansează o provocare pentru 2020, tuturor celor care îşi doresc starea de bine pe care ți-o aduce un stil de viață echilibrat, ce include sportul efectuat corect, consecvent și fără dureri, precum şi dieta personalizată. Cei care îşi fac abonament în luna decembrie la programele KinetoFit beneficiază de o reducere de 10%, pentru încurajare, în cadrul campaniei “Proiect Corpul Meu 2020”.

KinetofitFoto: Positive Communication

Cei mai mulţi ditre noi, asociem kinetoerapia cu o terapie de recuperare în urma unei afecţiuni sau accidentări, iar atunci când alegem să facem sport mergem la o sală de fitness. ”Sportul şi sănătatea corpului nostru ar trebui să intereseze pe toți, indiferent de vârstă, însă este important să beneficiem de ajutorul și supravegherea unui specialist kineto pentru a preveni eventualele deficiențe sau complicații ce pot apărea în urma solicitărilor zilnice.”, spune Dragoș Luscan, fondator KinetoFit.

KinetoFit este locul în care ai grijă de corpul tău, indiferent dacă trebuie să o faci după o accidentare, în urma unei afecțiuni sau doar pentru că simți că a venit momentul pentru o schimbare în viața ta.

Centrul KinetoFit aduce cele mai noi soluții de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. Centrul este dezvoltat de Dragoș Luscan, în prezent preparator fizic pentru echipa de handbal feminin CSM Bucuresti, iar în trecut membru al echipelor de pregătire a sportivilor de performanţă precum Simona Halep, Simona Halep, Cristina Neagu, Horia Tecau și Florin Mergea etc. Cabinetul este destinat, persoanelor cu afecțiuni ortopedice, post-traumatice, sportivilor de performanță, precum și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și să poată obține cea mai bună variantă a sa din punct de vedere fizic și nu numai.

Performanța nu ține doar de medalii: pe plan personal, performanța înseamnă să te simți perfect fizic, să fii sănătos și echilibrat, iar un specialist kineto constuieşte programul perfect adaptat fiecărei persoane.

Dotat după cele mai înalte standarde, centrul KinetoFit dispune de o sală de kinetoterapie, spații funcționale pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, masaj terapeutic și sportiv, precum și sală de pregătire fizică.

Despre Dragoş Luscan

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

În urma unei accidentări foarte grave a fost nevoit să își încheie activitatea de sportiv și astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic. A lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale clubului Steaua București, Echipa națională de Handbal Feminin și masculin și echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Cristina Neagu, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

Printre marile realizări ale carierii sale se numără:

• Participarea la Turneul Campioanelor - alături de Simona Halep în anul 2016

• Medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial - alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României

• Prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 - alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

• Locul 1 la proba de dublu de la BRD Nastase Țiriac Trophy, în anul 2016 - alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

• Locul 1 și 2 la proba de dublu de la Mutua Madrid Open, anul 2016 – alături de Horia Tecau si Florin Mergea

In prezent, Dragos Luscan lucreaza ca preparator fizic pentru echipa de handbal feminin CSM Bucuresti.

După acești 17 ani incredibili în lumea sportului, a sosit momentul unui nou capitol în activitatea sa, deschiderea locației KinetoFit.

Printre serviciile oferite de KinetoFit se numără:

• Kinetoterapie

• Consultații de specialitate și evaluări periodice funcționale

• Masaj terapeutic și sportiv

• Masaj anticelulitic și de relaxare

• Electrostimulare

• Fizioterapie

• Pregătire fizică

• RPG (Recuperare Globală Posturală)

• Elongații

• Crioterapie

• Terapie tecar

• Terapie manuală

Adresă: Strada Banul Antonache 51, etaj 1 (zona Floreasca), Sector 1, București

Program: luni – vineri: 08.00 – 20.00; sâmbătă: 08.00 – 14.00 Contact: 0766 593 500; contact@kineto.fit

www.kineto.fit

https://www.facebook.com/www.kineto.fit