Viorica Dăncilă a reafirmat luni că ceasul despre care spune că l-a primit cadou de la soțul ei valorează „sub 5.000 de euro” și a declarat că are mai multe ceasuri, dar nu „de firmă sau de marcă” ci modele „pe care și le poate permite orice om modest din România”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Invitată luni seara la TVR, Dăncilă a fost invitată de moderator să arate ceasul pe care spune că l-a primit cadou de la soțul său și despre care liderul deputaților PNL, Florin Roman, afirmă că ar fi un model Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 carate și a cărui valoare de catalog este de 83.678 de lei (peste 17.600 de euro).

Viorica Dăncilă a spus din nou că este vorba de un ceas „sub 5.000 de euro” dar nu a dorit să-l prezinte, argumentând că „dacă îl arăt, ceasul, vor veni cu alt scandal”. În opinia sa, este vorba despre o strategie a PNL ca să „ascundă lașitatea lui Klaus Iohannis”.

Șefa PSD a afirmat că are mai multe ceasuri acasă, „dar nu sunt ceasuri de firmă sau de marcă” ci modele „pe care le-am asortat la rochie sau la costum” și „pe care și le poate permite orice om modest din România”.

„Am dat meditații la matematică”

Chestionată dacă a dat vreodată meditații, Viorica Dăncilă a spus că da, la matematică, dar fără să ceară vreodată bani.

„Am dat meditații dar copiilor unor prieteni, la matematică” dar „niciodată ca să cer bani” ci „din dorința de a ajuta copiii prietenilor”, a susținut ea.

Viorica Dăncilă a mai spus că a dat meditații și unor „copii care nu aveau posibilități” materiale.