​Tânărul de 21 de ani, din comuna Șotrile, județul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost găsit de polițiști, după ce a fost dat în consemn la graniță, iar poza lui a fost distribuită la toate secțiile de poliție din județ, susțin surse din apropierea anchetei.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Tânărul și-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins. Acesta spune că a recurs la acest gest întrucât „tânăra l-a îmbolnăvit”. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsuri.

Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari l-au căutat pe tânărul bănuit că este autorul crimei din Șotrile, unde o tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, în casa iubitului ei.

Polițiștii l-au dat pe tânăr în consemn la frontieră, poza și semnalmentele lui au fost trimise la toate secțiile de poliție din Prahova, iar cetățenii erau rugați să sune la 112 dacă au informații despre el.

„Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, declarau reprezentanții IPJ Prahova.

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, județul Prahova, principalul suspect fiind iubitul său care este de negăsit, potrivit Mediafax. Principalul suspect este chiar iubitul ei, de 20 de ani, care a fugit.

Crima a avut loc în locuința tânărului iar cadavrul fetei a fost descoperit de bunica acestuia. Sursele citate au mai precizat că, în luna mai, polițiștii l-au reținut pe bărbat după ce a încercat să-și taie iubita, tot cu un cuțit, însă atunci s-a emis doar un ordin de protecție, iar ulterior cei doi s-au împăcat.