UPDATE Câteva sute de oameni cu icoane și pancarte, la Marșul Normalității: Dacă va fi adoptat de o familie de homosexuali, copilul va rămâne veșnic bolnav la cap

de N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 22 iunie 2019, 13:01 Actualitate | Esenţial


Marsul Normalitatii
Foto: Captura video
Aproximativ 400 de persoane, potrivit unor surse avizate, citate de Mediafax, s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală pentru a porni în Marșul Normalității, purtând icoane și pancarte cu mesaje împotriva comunității LGBT. Unul dintre protestatari consideră că ”homosexualii ne atacă pe toate planurile” și, deși unii spun că nu au fost afectați direct de membrii comunității, subliniază că un copil adoptat de o familie LGBT va rămâne ”veșnic bolnav la cap”.

UPDATE Aproximativ 400 de persoane au pornit din Piața Victoriei din Capitală înspre Dealul Patriarhiei. Participanții sunt însoțiți de jandarmi.

Aceștia scandează: „Uniți salvăm familia!” și „Legea divină, familia creștină”.

Susținătorii familiei tradiționale vor parcurge următorul traseu: Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. I.C. Brătianu – intersecție cu Str. Doamnei pe trotuar – str. Halelor pe trotuar – Splaiul Independenței – piciorul pantei de pe Aleea Colina Bucuriei (de la Dealul Patriarhiei).

Protestatarii au adus la manifestare icoane și pancarte cu mesaje precum „Azi homosexuali, mâine pedofili”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor adopțiilor homosexuale”, „Homisexualitatea nu este act de cultură, homosexualitate = subcultură”, relatează Mediafax. Între manifestanți se află și copii.

„Particip la toate protestele din 2002. Nu mai am altă activitate decât să particip la proteste pentru motivul că țara este sub tutela unor demagogi de sorginte ocultă. Acesta este răspunsul meu. Principala mea nemulțumire este că, după 1989, în loc să fie comunismul demolat, el a fost promovat la rang de burghezie comunistă, sub masca democrației. Nu mai trebuie altă nenorocire la poporul român, decât să începem să facem și astfel de cupluri. Nația poporului român a fost, de când se știe, de creștini și familie naturală. Dacă ar fi legat de LGBT în istorie, în cadrul poporului român, nu aș avea nimic împotrivă”, a declarat Ionel Nucă, participant la manifestare.

Întrebat dacă a fost afectat de existența comunității LGBT, acesta a răspuns: „Nu am fost afectat eu sub nicio formă. Dar gândiți-vă cum ar fi ca astfel de familie să adopte copii. Copilul va rămâne bolnav la cap. Veșnic va rămâne bolnav. Acest păcat, spun proorocii, nu e altceva decât păcatul sodomiei. Păcatul acesta nu poate fi acceptat sub nicio formă”.

Și Cristian, alt participant, a spus că nu a fost afectat în vreun fel de membrii comunității împotriva căruia este poziționat.

„Ne aflăm aici pentru că dorim în România noastră veche și dragă să fie normalitate, să fie bine, adevăr și frumos și fiindcă sub tălpi ne ard moaștele bunilor și străbulilor noștri. Principala noastră nemulțumire este că nu-l iubim pe Dumnezeu îndeajuns. Depinde de noi cum ne influențează, cum îi iubim, (pe membrii comunității LGBT, n.r.) cum îi sprijinim să avem niște vederi comune și să fie bine pentru toți”, a spus Cristian.

„Ne atacă homosexualii pe toate planurile, de aia am ieșit. Ei sunt o minoritate, trebuie să se adapteze majorității. Dacă nu le convine, să meargă în alte țări exotice. Nu vedeți ce presiune se face asupra întregii țări, asupra copiilor? Autoritățile ar trebui să nu îi legifereze relația dintre homosexuali”, a spus un alt participant.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

4907 vizualizari

 • -38 (64 voturi)    
  cine îmi dă minus (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 13:45)

  Mazeta [utilizator]

  este gay.
  • +26 (42 voturi)    
   m-ai bine ! (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 15:06)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   V-ati ruga pentru Bugetul capitalei, hahalerelor !
   • -18 (38 voturi)    
    Macar ei fac mars pe banii lor (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:12)

    Iomen [utilizator] i-a raspuns lui Dimijoarei_Obt

    Ala al mandriei a fost pe bani publici.
    • +17 (31 voturi)    
     Astia fac mars pe banii Rusiei (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 18:00)

     fornade [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

     Daca nu-ti place LGBT du-te in Rusia sau in Arabia Saudita.
     • -13 (25 voturi)    
      Incredibil! (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 21:14)

      Iomen [utilizator] i-a raspuns lui fornade

      Cata agresivitate. Doar intrebi de ce se dau bani publici pe mitinguri LGBT si raspunsul imediat e sa te cari din tara ta daca nu-ti convine. Asa sigur o sa castigati simpatia publica.
      • +8 (18 voturi)    
       Care bani publici? (Duminică, 23 iunie 2019, 8:18)

       bitex [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

       Intreaba BOR cati bani ia de la stat mai bine.
       • -5 (15 voturi)    
        Bor a avut proprietati (Duminică, 23 iunie 2019, 13:18)

        Iomen [utilizator] i-a raspuns lui bitex

        confiscate de Cuza. In schimbul lor statul s-a angajat sa sustina partial institutia. Lgbt ce a avut confiscat?
        • +8 (12 voturi)    
         Proprietatile (Duminică, 23 iunie 2019, 19:03)

         gamma [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

         Nu erau ale BOR -ului ci ale grecilor . Cam 24% din terenurile din romania exploatate de straini . Bor-ul a luat nastere dupa desprinderea de acestia si dupa nationalizarea averilor strainilor .
         Deci BOR n-a avut niciodata nimic .
         • -8 (12 voturi)    
          Gresit (Duminică, 23 iunie 2019, 21:20)

          Anges [utilizator] i-a raspuns lui gamma

          Erau si manastiri grecesti, dar majoritatea erau bineinteles romanesti, iar BOR a luat fiinta din unirea mitropoliei Ungrovlahiei cu cea a Moldovei. A spune ca BOR nu are drept asupra proprietatilor secularizate e o aberatie la fel de mare ca a spune ca Romania nu are drepturi asupra proprietatilor care au apartinut principatelor Tarii Romanesti si Moldovei.
          • +1 (5 voturi)    
           Lipsa educatiei... (Luni, 24 iunie 2019, 8:44)

           engo [utilizator] i-a raspuns lui Anges

           Secularizarea averilor mănăstirești a fost, alături de reforma agrară, una dintre reformele fundamentale adoptate de Alexandru Ioan Cuza pentru modernizarea României, prin care proprietățile bisericilor și mănăstirilor închinate din țară au fost trecute în proprietatea statului. Măsura adoptată în 1863, la 4 ani de la Unirea Principatelor, era fundamentală pentru formarea noului stat român, întrucât 1/4 din suprafața arabilă a țării aparținea mănăstirilor românești aflate sub influență preponderent greacă.

           Aceste proprietăți generau anual venituri de circa 7 milioane de franci, bani care luau calea străinătății și pe care călugării greci instalați în mănăstiri îi cheltuiau fără să dea socoteală autorităților și fără să aducă un folos real românilor.

           Obligațiile către administrația Țărilor Române erau ignorate.
           Călugării străini beneficiau de un statut care-i scotea de sub incidența legilor românești. Ei acumulaseră, pe diverse căi, averi impresionante. Cu toate că Regulamentul Organic a introdus obligativitatea plății dărilor către stat în proporție de un sfert din veniturile realizate, măsura a rămas literă moartă din cauza refuzului călugărilor greci de a se supune acestuia. Chestiunea nu putea fi reglementată datorită sprijinului pe care Imperiul Rus și Imperiul Otoman îl acordau Patriarhiei de la Constantinopol.

           În martie 1863, consiliul de miniștri a hotărât ca limba de oficiere a slujbelor să fie limba română, în locul limbii slavone, respectiv limbii grecești. Presimțind inevitabilul, mulți călugări greci au încercat să părăsească țara, luând cu ei obiecte de preț de prin mănăstiri. Autoritățile au dispus atunci condiționarea eliberării de pașapoarte de îndeplinirea unor anumite condiții, printre care se afla și obligația de a nu scoate din țară bunurile de patrimoniu. Astfel au fost salvate de la înstrăinare obiecte importante din patrimoniul național.

           https://ro.wikipedia.org/wiki/Secularizarea_averilor_m%C4%83n%C4%83stire%C8%99ti
           • -1 (1 vot)    
            90% din citat e pus fara legatura (Marţi, 25 iunie 2019, 19:45)

            Anges [utilizator] i-a raspuns lui engo

            Iar ce are legatura e neconcludent (probabil voit): pamantul apartinea manastirilor romanesti, dar care erau controlate (cum?) preponderent (cat?) de greci. Dar totusi manastirile erau romanesti! Aha, clar.
            Oricum wiki nu mai e demult o sursa credibila; sint atatea editari manipulatoare sau incorecte ca numai cineva lipsit de educatie poate pretinde ca e o sursa de educatie.
  • +30 (46 voturi)    
   Mazeto (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 15:07)

   utilizator1 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Tu care Primești 50 de ruble pe comentariu, ce nevoie mai ai plusurile noastre?
   • +12 (28 voturi)    
    Ruble!!! (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:17)

    sipu [utilizator] i-a raspuns lui utilizator1

    Mai degraba kopeici .
  • +10 (22 voturi)    
   .. (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:41)

   Andrei_Buc [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   O zici de parcă e un lucru rău..
   • -16 (30 voturi)    
    Doar n-o fi un lucru bun?! (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:22)

    cenzuratul [utilizator] i-a raspuns lui Andrei_Buc

    Sa ai un comportament incompatibil cu viata speciei cum poate fi altfel decat RAU?!
    • +19 (31 voturi)    
     biata specie (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 21:49)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

     nu te-au invatat la scoala sa fii mandru ca te tragi din daci si din romani? poate ar trebui sa citesti un pic despre obiceiurile sexuale din vremea Imperiului Roman.
     • -9 (19 voturi)    
      Și practicau căsătoria gay? (Duminică, 23 iunie 2019, 9:38)

      BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui pehash

      ...
     • -10 (20 voturi)    
      Si sclavie exista in Imperiu Roman (Duminică, 23 iunie 2019, 9:57)

      Anarb [utilizator] i-a raspuns lui pehash

      Vrei sa o reintroducem? Asta apropo de cat progres aduce miscarea asta.
      • +5 (15 voturi)    
       Si nazistii ii persecutau (Duminică, 23 iunie 2019, 14:06)

       engo [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

       Vrei sa ne intoarcem la vremurile alea? Asta apropo de cat progres e la Bor.
       • -6 (12 voturi)    
        Ce are boul cu tangoul (Duminică, 23 iunie 2019, 16:46)

        Iomen [utilizator] i-a raspuns lui engo

        ?
       • -7 (13 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 iunie 2019, 16:56)

        [anonim] i-a raspuns lui engo

        • +1 (5 voturi)    
         Legatura (Luni, 24 iunie 2019, 8:45)

         engo [utilizator] i-a raspuns lui

         Nazistii erau homofobi, Bor la fel.
    • +11 (21 voturi)    
     Pai ati putea sa-i ajutati dragilor (Duminică, 23 iunie 2019, 8:19)

     bitex [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

     Sa infieze de exemplu. Dar nu-i asa ca nu va preocupa "viata speciei" ci mai degraba sa le interziceti cat mai multe drepturi. Ipoocrizie habotnica.
     • -5 (15 voturi)    
      Nu e chiar asa (Duminică, 23 iunie 2019, 13:25)

      Iomen [utilizator] i-a raspuns lui bitex

      Tocmai, daca sint educati de cuplurile cu o anumita practica sexuala intr-o anumita directie, se pierde perpetuarea. Exista un studiu despre influentarea orientarii sexuale al Lisei Lippman de la Brown University, doar ca activistii au dezlantuit propaganda si profesoara a fost silita sa retraga studiul de pe saitul universitatii. Asta apropo de libertatea de exprimare, dar oricum, lumea a apucat sa-l citeasca si sa-l raspandeasca.
      • +5 (15 voturi)    
       Bati campii (Duminică, 23 iunie 2019, 14:10)

       engo [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

       Cine a facut milioane de avorturi? Cuplurile gay? Cine abandoneaza copiii prin orfelinate? Cuplurile gay? De ce nu mai face lumea copii? Din cauza la gay? Auzi prostie, se pierde perpetuarea de la gay !
       • -6 (12 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 iunie 2019, 16:58)

        [anonim] i-a raspuns lui engo

        • 0 (4 voturi)    
         Logica te depaseste (Luni, 24 iunie 2019, 8:49)

         engo [utilizator] i-a raspuns lui

         Reproducerea speciei tine de majoritatea heterosexuala, nu de minoritatea homosexuala. Prin acordarea de drepturi minoritatii LGBT aceasta realitate nu se schimba. Ei vor ramane o minoritate, ba chiar vor contribui la reproducerea speciei prin adoptii si inseminare artificiala.
  • +20 (34 voturi)    
   Cine ia minus (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:45)

   banuk [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   E fraier.
  • +12 (22 voturi)    
   NU SUNT GAY... (Duminică, 23 iunie 2019, 8:48)

   Coresponedntu [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   DAR TI-AM DAT MINUS PENTU CA SUNT IMPOTRIVA SARLATANILOR DIN BOR, IUBITORI DE GALBENI, TRUFASI, SI MAI PRESUS DE TOATE, CARE PROTEJEAZA POPI PEDOFILI DE GENUL POMOHACILOR.. CEI DE LA MARSUL DIVERSITATII SUNT IN SCHIMB OAMENI LIBERI, TOLERANTI CU SEMENII LOR... CE E MAI GRAV CU POMOHACII ORTODOCSI ESTE CA DE MULTE ORI PARINTII SI BUNICII LE OFERA COPILASI SPRE MANGAIEREA LOR, IAR PIDOSNICII DIN MANASTIRI IN LOC SA ISI MARTURISEASCA PACATUL IN FATA ZEULUI LOR, II INFIEREAZA PE CEI CARE SUNT LIBERI SA FACA CE VOR EI IN PARTICULAR... ACESTI SARLATANI SUNT SUSTINUTI DE LA BUGETUL STATULUI CU SUTELE DE MILIOANE, NISTE TRANTORI VANZATORI DE ILUZII SI DE INDOBITOCIRE A NEAMULUI ROMANESC, CARE PRIVEAZA STATUL DE SUME URIASE CARE DE ALTFEL AR PUTEA FI UTILIZATE PENTRU FINANTAREA SANATATII, EDUCATIEI, INFRASTRUCTURII..
 • +33 (51 voturi)    
  P-ăștia-i atacă prostia. (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 13:47)

  prec [utilizator]

  Atâta prostie poate doar în pesedea mai găsești.
  • -16 (32 voturi)    
   Nu prea cred (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:24)

   Anges [utilizator] i-a raspuns lui prec

   Socialistii si comunistii sint anti-religie. Dovada ca la referendum PSDul s-a prefacut ca sustine biserica si pe urma a lasat-o cu ochii in soare.
   • +15 (31 voturi)    
    A lasat-o cu ochii in soare (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:48)

    daril [utilizator] i-a raspuns lui Anges

    adica Dragnea nu a sculat mortii ca sa iasa la referendumul prostiei?
 • +35 (53 voturi)    
  . (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 13:56)

  Eusebius [utilizator]

  „Particip la toate protestele din 2002. Nu mai am altă activitate decât să particip la proteste ..."

  Dude, ai nevoie de un hobby.
 • +41 (57 voturi)    
  OK (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 14:06)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Nu zic ca LGBT e un lucru bun, nu zic ca e rau, dar ei scandeaza niste lcururi cu o certitudine clara. Inca astept sa vad cazuri concrete, statistici (si ma refer aici clare), raportate dintr-un numar de familiii LGBT, cate au adoptat copii, din acel numar apoi, cati copii au fost bolnavi la cap.

  In plus ce inseamna "bolnav la cap"? Si in plus, ce inseamna "familie crestina"? Adica daca nu sunt crestin, atunci persoanele de langa mine nu sunt familie? Sterg existenta sotiei? Sau cum vine asta?

  Ce-i aia "Lege divina"? E publicata in Monitorul Oficial Divin? Si ce fel de "mars al normalitatii" insinueaza "normalitate" la un grup de persoane care instiga la ura? Este normal sa urasti? Mai sa fie. Cred ca trebuie sa refac toata educatia copilului si sa urmez exemplele acestor persoane superioare care marsaluiesc.

  Am zis intr-un articol trecut ca a compara homosexualii cu zoofili depaseste limita bunului simt si ca eram surprins ca nu i-a comparat cu pedofili. Eh, iata, acum au facut si asta.

  Nu am cuvinte care sa descrie ce demonstratie a penibilitatii vad acolo. I-au depasit inclusiv p-aia care scandau "Eu sunt Dragnea" in sprijinul Mustaciosului...

  P.S. nu era biserica cea care te ardea pe rug daca sustineai ca pamantul se invarte in jurul soarelui acum ceva timp? hmm... Va invit sa citit despre Giordano Bruno si sa vedeti ce inseamna "lege divina" pe care o sprijina aceste oi.

  P.P.S. stiu ca am comis blasfemie si poate herezie, dar astept cuminte sa ma loveasca fulgerul maniei domnului... doar ca, presupunand ca exista stiu doua lucruri care sunt scrise in cartea preferata a zombiilor: acolo scrie ca 1. ne-a dat creier sa gandim fiecare si sa ne spunem parerea si 2. este iertator, nu ranchiunos ca oamenii... mai e si varianta ca nu exista, dar am zis sa va fac pe plac asa ca nu am mai mers pe varianta asta :)
  • -17 (37 voturi)    
   Propaganda cand imi vine... (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:06)

   Anarb [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Daca ne-ai spune si cati arsi pe rug au fost in tara asta, unde are loc marsul asta, de catre biserica majoritara de aici, ti-am fi foarte recunoscatori.
   Incercati si voi o minima adaptare a propagandei la specificul local.
   Altfel am putea vorbi si noi despre celebrii ateiesti Hitler, Stalin si Mao, dar da, asta e alta mancare de peste.
  • -12 (24 voturi)    
   Dacă biserica era așa de tare împotriva științei (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:41)

   BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

   Cum de Copernicus, cel care a propus teoria heliocentrică pe care a susținut-o și Bruno, a murit de bătrânețe și nu a fost ars pe rug și a fost în relații destul de bune cu Biserica Catolică. Și cum se face că de-a lungul timpului, din evul mediu până în ziua de astăzi, numeroși călugări și preoți au fost și oameni de știință care au adus contribuții importante acesteia?
   • +10 (20 voturi)    
    daca ai sti despre ce vorbesti.. (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 22:07)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui BleahBleah

    Galileo Galilei a fost condamant pentru herezie pentru ca a sustinut teoriile lui Copernicus. Norocul lui Copernicus a fost ca a trait la Frombork, departe de influenta Papei..
    • -5 (15 voturi)    
     Concluzia!? (Duminică, 23 iunie 2019, 13:30)

     Iomen [utilizator] i-a raspuns lui pehash

     Tine mai de graba de cum aplica autoritatea statala anumite principii, din diverse interese politice, decat de religie efectiv. Altfel catolicism era si in Italia, si in Polonia. Nu mai spun ca in ortodoxia romana nici nu s-a pomenit de asa ceva.
   • +10 (20 voturi)    
    Biserica nu a fost impotriva stiintei (Duminică, 23 iunie 2019, 6:01)

    John_english [utilizator] i-a raspuns lui BleahBleah

    ea doar vrea sa aiba totul sub control si una din metode e de a tine populatia in nestiinta, prostie si teama, ca sa o poata manipula.

    toate religiile functioneaza in acelasi mod, nu numai crestinismul.
    • -7 (17 voturi)    
     Da, stim de la Marx (Duminică, 23 iunie 2019, 14:12)

     Iomen [utilizator] i-a raspuns lui John_english

     Religia e opiumul popoarelor. Ne invata pe toti la scoala pe vremea lu’ Ceasca.
   • +9 (19 voturi)    
    Daca nazistii au exterminat evreii (Duminică, 23 iunie 2019, 8:03)

    bitex [utilizator] i-a raspuns lui BleahBleah

    Cum de mai exista evrei azi? Logica de cepefist.
 • +32 (58 voturi)    
  Marșul (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 14:16)

  utilizator1 [utilizator]

  Urii și al intolerantei. Marșul nedreptățiți și al segregării sociale. Marșul habotnicilor și al extremiștilor de dreapta.
  • -15 (37 voturi)    
   mă scuzi... (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 15:56)

   edux [utilizator] i-a raspuns lui utilizator1

   ...epitetele astea sunt valabile și pentru părinții tăi?
  • -12 (34 voturi)    
   Ia citeste mai sus (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:09)

   ids [utilizator] i-a raspuns lui utilizator1

   Din care comentarii pare ca vine ura!?
  • -9 (19 voturi)    
   Nici vorba (Duminică, 23 iunie 2019, 0:27)

   Irina25 [utilizator] i-a raspuns lui utilizator1

   Oamenii se tem, instinctiv, pentru ca:
   - relatii heterosexuale = viata
   - relatii homsexuale = extinctie.
   Natura se apara.
 • -12 (38 voturi)    
  Darwin a prezis acest mars (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 15:40)

  cenzuratul [utilizator]

  Orice teorie stiintifica are, prin definitie, putere de prezicere. Teoria evolutiei speciilor postuleaza ca tot felul de trasaturi evolutive pozitive vor aparea in decursul vietii unei specii. Iar una dintre aceste trasaturi evolutive pozitive ce au aparut in specia noastra e dezgustul (atentie propagandistilor, e *dezgust*, nu *frica*, si da, e *pozitiva*, prin definitie, pentru ca creste sansele de supravietuire a speciei) barbatilor fata de homosexualitate.
  • -13 (31 voturi)    
   Perfect adevarat (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 20:27)

   Mihail. [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   A spune ca heterosexualii ii urasc pe homosexuali, e ca si cum ai spune ca oamenii urasc sobolanii. Oamenii nu urasc sobolanii, si, desi sunt perfect constienti ca sobolanii nu difera prea mult de pisicile si cainii pe care-i pupa in bot in fiecare zi, se feresc de ei, din instinct. De ce? Pentru simplul fapt ca sobolanii sunt vectori pentru microbil, si contactul cu ei le-ar pune sanatatea in pericol.
   • +10 (20 voturi)    
    La fel ca nazistii (Duminică, 23 iunie 2019, 8:06)

    bitex [utilizator] i-a raspuns lui Mihail.

    Aia ii comparau pe evrei cu sobolanii, voi habotnicilor ii comparati pe homosexuali cu sobolanii.
  • +8 (18 voturi)    
   Homofobule (Duminică, 23 iunie 2019, 8:05)

   bitex [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   Nu te mai ascunde dupa pseudostiinta. Tu ii urasti ca asa scrie la carticica cu zei.
 • -12 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:17)

  [anonim]

  • -8 (18 voturi)    
   Mda (Duminică, 23 iunie 2019, 10:00)

   Anarb [utilizator] i-a raspuns lui

   De fapt se pare ca au fost vreo mie la marsul diversitatii si 2 mii la cel al normaliatii.
 • +15 (39 voturi)    
  saracii (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:27)

  bimor [utilizator]

  inca se cred in Evul Mediu.
  • -12 (28 voturi)    
   Si voi? (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 18:46)

   Iorgovan [utilizator] i-a raspuns lui bimor

   Voi unde va credeti, de umblati dezbracati pe strada? Ca in Paleoliticul mijlociu oamenii purtau deja imbracaminte.
   • +7 (17 voturi)    
    Ce chestie (Duminică, 23 iunie 2019, 8:09)

    bitex [utilizator] i-a raspuns lui Iorgovan

    Habotnicii sunt indignati ca oamenii au libertate. Sa dea BOR decret sa umble toti cu bazmale in cap si femeile acoperite ca sa nu mai ispiteasca. Si in Brazila sa interzica carnavalul. Ce atata dezmat!
 • +18 (40 voturi)    
  Participanti cu icoane !? (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 16:27)

  kkciosuldelahamangia [utilizator]

  Daca pt. unii fanatismul religios inseamna normalitate...
  ...si se implinesc 50 de ani de la aselenizare, in schimb, unii au ramas in evul mediu.
  • -13 (31 voturi)    
   Mult mai bine cu icoane (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 18:52)

   Irina25 [utilizator] i-a raspuns lui kkciosuldelahamangia

   Mult mai bine cu icoane, decat in cocoselul gol pe strada, ca voi.
   Si ce treaba are aselenizarea cu anusul?!
   • +10 (20 voturi)    
    Cu icoana in mana (Duminică, 23 iunie 2019, 8:11)

    bitex [utilizator] i-a raspuns lui Irina25

    Garda de Fier a comis crime. Tot cu icoana in mana zelotii crestini au pus de o cruciada. Piosilor!
  • -8 (18 voturi)    
   Și 50 de ani de la prima împărtășanie făcută (Duminică, 23 iunie 2019, 9:46)

   BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui kkciosuldelahamangia

   Pe suprafața Lunii ...
 • -12 (18 voturi)    
  Senzationalisme (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:31)

  Setalcott [utilizator]

  Da, oamenii de pe strada pot spune lucruri aparent neverosimile. Dar ce te faci cand lucruri si mai neverosimile sunt spuse intr-un parlament, si presa e neinteresata?
  "“It is tiring to hear from so many sex-starved males on this floor talk about a woman’s right to choose". Rep. Norma J. Torres (D-Calif.)
 • -13 (27 voturi)    
  Ma rog, exagerezi (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:43)

  ids [utilizator]

  Pe principiul asta am putea spune ca cei de la marsul mandriei au ramas in antichitate sau chiar in comuna primitiva. Homosexualitatea exista de mii de ani si nu cred ca poate constitui in sine o dovada de progres.
 • +14 (30 voturi)    
  Marsul fanaticilor (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 17:49)

  daril [utilizator]

  astia acum cateva sute de ani ardeau oameni pe rug in numele credintei.
  • -12 (26 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 21:24)

   [anonim] i-a raspuns lui daril

   • +9 (19 voturi)    
    Realitatea istorica e cu totul alta (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 22:49)

    kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui

    Si din pacate, nici nu e predata in scoli.
    Sclavagismul a fost abolit in Romania dupa Unirea din 1859, printre ultimile tari din lume, iar majoritatea sclavilor erau tiganii de pe mosiile bisericesti, sclavi asupra carora prelatii aveau drept de viata si de moarte, si nu numai asupra lor, ci si a taranilor legati de glie, serbi, iobagi.
    • -4 (14 voturi)    
     N-ai prea fost tu pe la scoala (Duminică, 23 iunie 2019, 14:00)

     Iomen [utilizator] i-a raspuns lui kkciosuldelahamangia

     Dar e predata. In primul rand ca robie nu inseamna sclavie, ci doar lipsa de personalitate juridica. Erau si robi romani care isi pierdusera statutul in urma unor condamnari. Marea majoritate a robilor nu avea stapan! Aurarii, caldararii, ursarii etc, plateau o taxa domnitorului si se plimbau cu cortul/ caruta cu coviltir pe unde vroiau (de unde si expresia). In Tarile Romane, munca la camp era facuta cu iobagi romani, nu cu tigani. Deci ce ai vazut la Oscar in 12 ani de sclavie, nu se aplica. Si ca veni vorba, dezrobirea tiganilor a fost un proces care a inceput 1844 cand Mihail Sturdza a decretat dezrobirea robilor domnesti si manastiresti, a continuat la 1848 (marele sustinator al cauzei a fost chiar arhimandritul Ioasaf Snagoveanul), iar ultimii 5000 de tigani in 1855 in Moldova si anul urmator in T. Romaneasca. Deci cu ani buni inainte de Unirea din 1859! Spre comparatie SUA a abolit sclavia (nu robia) abia in 1865, adica vreo 10-20 ani mai tarziu. Si e cel mai dezvoltat stat din lume si o avangarda a liberalismului.
     • +5 (15 voturi)    
      Spining (Duminică, 23 iunie 2019, 14:13)

      engo [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

      Robia nu e sclavie. De la Bor citire...Bine face lumea ca nu mai crede in prostiile popilor, ca ne intorceam din nou la vremurile alea cu mentalitatea asta primitiva.
      • -6 (12 voturi)    
       Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 iunie 2019, 17:10)

       [anonim] i-a raspuns lui engo

       • 0 (4 voturi)    
        Ignoranta cat cuprinde... (Luni, 24 iunie 2019, 9:16)

        engo [utilizator] i-a raspuns lui

        Punctele comune între robie și sclavie:
        - Robii erau proprietatea stăpânului, care dispunea de ei ca de orice alt bun, putând să îi cumpere sau să îi vândă
        „Toți țiganii sunt născuți robi” și că „Țiganii fără stăpân sunt proprietatea statului”
        - Mărturia lor nu avea valoare juridică și puteau fi pedepsiți fără judecată.

        Diferențele dintre robie și sclavie:
        - a poseda robi era privilegiul unor instituții (robi domnești, robi mănăstirești), dar nu a oricărui particular, chiar înstărit;
        - cu acordul stăpânului, robii se puteau căsători între, dar dacă soții aveau doi stăpâni diferiți, copiii lor, odată în stare de a munci, erau împărțiți în mod egal între cei doi stăpâni; copiii născuți dintr-o roabă cu stăpânul erau prin naștere robi și aparțineau stapânului
        - în cazurile stabilite de lege, robii se puteau răscumpăra pe ei înșiși, dar practic, condițiile și banii sau bunurile necesare erau rareori întrunite

        Un aspect particular, legat de creștinătatea societății, diferențiază robia de sclavia antică, dar o aseamănă cu sclavia negrilor americani.
        Exista chiar o „teologie a robiei și sclaviei”, deoarece în încercarea de a împăca valorile creștine cu un sistem inuman prin definiție, clericii au creat un suport moral pentru sclavie (așa cum au existat „justificări” ideologice și pentru rasism, pentru antisemitism, pentru diferitele genocide și deportări istorice, pentru Gulag).
        https://ro.wikipedia.org/wiki/Robia_%C3%AEn_%C8%9B%C4%83rile_rom%C3%A2ne

        "Boierii sunt stăpânii lor cei mai absoluţi. După plac, îi vând şi-i ucid ca pe nişte vite. Pe lângă bătaie şi alte pedepse, fetele tinere erau de multe ori violate sau folosite pentru plăceri sexuale de boieri.

        Inclusiv călugării cu ranguri importante de la mănăstiri abuzau sexual de roabe. Aceste roabe alcătuiau adevarate haremuri pentru igumenii mănăstirilor pe cari generozitatea pioşilor donatori le înzestrase cu număroase suflete de ţigani.

        adev.ro/pbclyw
        • 0 (0 voturi)    
         Esti varza (Marţi, 25 iunie 2019, 19:50)

         Anges [utilizator] i-a raspuns lui engo

         Calugari care aveau harem de tiganci; nici tu nu crezi asta!
   • +8 (18 voturi)    
    Da crestinii au avut? (Duminică, 23 iunie 2019, 8:13)

    bitex [utilizator] i-a raspuns lui

    Dar romanii au avut Garda de Fier?
    • -7 (15 voturi)    
     E un miting romanesc (Duminică, 23 iunie 2019, 14:10)

     Iomen [utilizator] i-a raspuns lui bitex

     E despre valori romanesti. Fiecare natie trebuie sa faca pace cu trecutul ei cum poate; n-are nicio treaba sa asociezi institutii de tortura din alte tari romanilor.
     Da, in Romania a fost si Garda de fier, si PCR. Ambele sint venite din 2 aberatii ideologice la moda in diverse momente ale istoriei si niciodata adoptate de majoritatea romanilor. Problema e ca desi fascismul e mort (se mai zbate doar pe alocuri), neo-marxismul duce pe noi culmi ideile comuniste: nu se mai sterg doar diferentele de clasa, ci si cele de gen, de credinta sau de natie. Dintr-o data baza de oropsiti ai soartei care trebuie sa se revolte, cum zice Internationala, devine mult mai mare.
     • 0 (4 voturi)    
      Justificari naive (Luni, 24 iunie 2019, 9:24)

      engo [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

      Va ascundeti intoleranta in spatele unor fraze pompoase precum valori crestine, valori romanesti, lupta cu neo-marxismul. In realitate discriminati si va manifestati ura fata de persoane diferite pe care nu le intelegeti. Din cauza indoctrinarii religioase.

      Societatea se conduce dupa principiul separatiei statului fata de biserca si legile sunt laice, nu ghidate de ignoranta religioasa. Acesti oameni fac parte din societate si drepturile lor incep sa fie recunoscute si protejate.

      Nu dorim sa adoptam modelul societatilor islamice care ii discrimineazas pe acesti oameni. Se pare ca crestinii fundamentalisti au multe in comun cu islamicii radicali.
  • -15 (31 voturi)    
   Acum cateva sute de ani, (Sâmbătă, 22 iunie 2019, 21:43)

   Anges [utilizator] i-a raspuns lui daril

   in numele credintei de care faci tu caterinca de pe canapea, romanii luptau cu islamul . Si le-a iesit; ca altfel pupai acu’ pamantu’ de 5 ori pe zi la individiual impus si nu mai vedeai niciun mars al diversitatii. Aia care ardeau pe rug erau in tarile alea progresiste de azi. Nu ne-am potrivit cu ei la apucaturi nici atunci si nu ne potrivim nici acum; si asta inseamna cu adevarat diversitate.
   • +4 (12 voturi)    
    Analfabetism functional (Duminică, 23 iunie 2019, 14:18)

    engo [utilizator] i-a raspuns lui Anges

    Vezi ca romanii se luptau si intre ei nu numai cu turcii, ba se mai luptau si cu alti crestini, polonezi, unguri...

    Aia care ardeau pe rug erau crestini care se rugau la acelasi dumnezeu, dar nici cu ortodocsii nu mi-e rusine, pe evrei ii urau, au facut si cateva pogromuri, nici pe catolici nu-i aveau la inima, au exploatat alti oameni pentru bunastarea lor si cate si mai cate.
    • -6 (12 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 23 iunie 2019, 17:33)

     [anonim] i-a raspuns lui engo

     • 0 (4 voturi)    
      Istorie dupa ureche (Luni, 24 iunie 2019, 9:31)

      engo [utilizator] i-a raspuns lui

      Selectati doar ce va convine si ce nu se potriveste aruncati sub pres. Asta nu e istorie, e activism ideologic.

      Tot crestini sunt si catolicii, cred in acelasi dumnezeu, prin urmare faptele lor devin mostenirea tuturor crestinilor. Nu va puteti ascunde sub masca diferentelor minore mai ales cand aveti pe constiinta sclavia romilor, pogromurile impotriva evreilor, antisemitismul cu vechi izvoare si justificari chiar in sanul bisericii, care au dus la nasterea unor miscari extremiste de inspiratie mistico-religioasa care au comis numeroase crime.
 • +5 (13 voturi)    
  Sharia crestina (Duminică, 23 iunie 2019, 14:20)

  engo [utilizator]

  Cu ce se deosebeste intoleranta crestina fata de gay de intoleranta islamica? Acelasi extremism in numele religiei.
  • -7 (11 voturi)    
   E simplu: liberul arbitru (Duminică, 23 iunie 2019, 17:51)

   ids [utilizator] i-a raspuns lui engo

   Se predica o anumita conduita, dar trebuie sa gasesti tu singur calea cea dreapta si sa crezi in ea. Poti sa traiesti in pacat si nu da nimeni cu piatra (sau cel putin asa spune Isus ca ar trebui sa faca un crestin adevarat), dar iti pierzi mantuirea sufletului.
   Sharia e o legislatie (nu o credinta!) inspirata din religia islamica ce se aplica in unele tari si e obligatorie pentru tori cetatenii.
   Deci difereanta de la cer la pamant (ce metafora misto mi-a iesit :p ) si cu o minima educatie e usor sa nu cazi in confuzia asta. Deci da, educatia e cheia!
   • 0 (4 voturi)    
    Ipocrizie (Luni, 24 iunie 2019, 9:33)

    engo [utilizator] i-a raspuns lui ids

    Nimic din toleranta crestina nu caracterizeaza aceste marsuri ale intolerantei.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by