Pompierii din Timișoara au fost chemați să salveze un câine blocat între crengile unui copac, scrie tion.ro, care notează că un vecin a sunat la 112 după ce a auzit câinele scheunând.

Caine blocat intre crengile unui copacFoto: tion.ro

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, pe strada Ciobanului din Timișoara.

Un martor al incidentului a fotografiat animalul și a postat ulterior imaginile pe Facebook, alături de textul:

  • „Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că la deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”.

Vecinul care a sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor povestește că animalul se afla de aproximativ 20 de minute în pom până când l-a auzit scheunând și și-a dat seama că ceva nu este în regulă. În tot acest timp și până la sosirea pompierilor, dar și pe durata intervenției proprietarul nu ar fi coborât să vadă ce se întâmplă lângă bloc, mai spune martorul evenimentului, citat de tion.ro.

„În prezent se efectuează verificări pentru stabilirea proprietarului și a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și ulterior pentru aplicarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Timiș.