22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări și Detașamentul Special de Salvatori au fost trimise la spaţiul de depozitare a materialelor pentru construcţii din sectorul 2 al Capitalei, unde viseri seară a izbucnit un incendiu. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a emis, vineri după-amiază, un mesaj către locuitorii Sectorului 2, prin sistemul de avertizare RO-Alert, prin care oamenii sunt avertizați să rămână pe cât posibil în incinte, relatează Mediafax.

fum incendiuFoto: Captura video

UPDATE 19.30: Incendiul a fost localizat.

"Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucuresti, se manifesta cu degajari mari de fum. Norul de fum se indreapta pe directia Bucuresti - Urziceni. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor", este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un depozit de vopseluri situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei.

Suprafața afectată de flăcări este de aproximativ 500 de metri pătrați.

Până la ora transmiterii știrii, nu au fost înregistrate persoane rănite.

La fața locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori.