La mai bine de două zile de la izbucnirea incendiului, focul ce a cuprins fosta fabrică de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia nu a fost încă stins. Pompierii se luptă în continuare cu focarele care mai există pe platforma industrială carbonizată, relatează alba24.ro.

Incendiu Alba Iulia Foto: Alba 24

Luni dimineața, la peste 50 de ore de la izbucnirea incendiului, pompierii din Alba au făcut o reevaluare a situației și acționează în continuare pentru stingerea focarelor existente sub materialele din care era confecționată hala de peste 10.000 de metri pătrați.

Echipele de intervenţie au reușit să decoperteze duminică o parte din bucățile de tablă de pe latura vestică a fabricii, pe partea cu râul Ampoi.

Incendiul de proporţii a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o fabrică de condimente din Alba Iulia. Flăcările au cuprins întreaga clădire, iar pompierii au suplimentat forțele de intervenție. Flăcările au cuprins o clădire întreagă. Reprezentanții ISU Alba au informat că nu sunt înregistrate victime.