VIDEO Crima de la Mediaș: Cei trei atacatori erau recidiviști, doi dintre ei eliberați prin recursul compensatoriu. Și-au înjunghiat victima de 11 ori și au lovit-o cu pumnii și picioarele

de MH     HotNews.ro
Luni, 14 ianuarie 2019, 12:18 Actualitate | Esenţial


Crima Medias
Foto: Captura video
Trei bărbați au fost reținuți în cazul uciderii tânărului de 25 de ani, la Mediaș, doi dintre ei fiind eliberați în baza recursului compensatoriu, iar cel de-al treilea fiind tot recidivist. Unul dintre bărbații eliberați din închisoare înainte de termen avea o condamnare tot pentru omor. Potrivit procurorilor, victima a fost înjunghiată cu 11 lovituri de cuțit și a fost lovită de nenumărate ori cu pumnii și picioarele.

Crima s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș, Poliția fiind sesizată prin 112 că în jurul orei 01.30 un tânăr a decedat în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş după ce a fost agresat de alți trei bărbați.

Imagini din interiorul clubului, înaintea crimeiReprezentanții Parchetului Tribunalului Sibiu anunță, printr-un comunicat de presă transmis luni, că doi din cei trei atacatori au fost eliberați în baza recursului compensatoriu, unul dintre ei având o condamnare tot pentru crimă.

Astfel, agresorii sunt un bărbat în vârstă de 30 de ani (R.M.), din Blaj, județul Alba, eliberat din închisoare în 25 mai 2018, în baza recursului compensatoriu, cu un rest de executat de 777 de zile, un bărbat în vârstă de 38 de ani (O.O.I.), din Mediaş, cu antecedente penale și un altul de 34 de ani (A.P), din Alba Iulia, recidivist, eliberat în 13 ianuarie 2017 cu un rest de 423 de zile.

Potrivit procurorilor, cei trei au mers în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 01.05, un grup format din 10 bărbați au intrat în club şi au mers către masa ocupată de cei trei, din acest grup făcând parte și victima (F.M.A.) - un tânăr de 25 de ani. Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie, fiind lovit un martor, dar și unul dintre agresori. Văzând că agresorul lovit se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima au ieșit din club și au luat-o la fugă către poarta imobilului, aflată la aproximativ 20-30 de metri distanță. Ei au fost imediat urmați de cei trei atacatori, precum și de ceilalți bărbați din grupul acestora.

Filmul evenimentelor

Procurorii spun că victima a alunecat pe zăpadă şi a căzut, fiind astfel ajunsă din urmă de către doi dintre atacatori, ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. Unul dintre ei (O.O.I.) l-a lovit pe tânăr cu piciorul în cap de opt ori. Concomitent, un alt atacator (R.M.) a lovit victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona picioarelor, fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către primul dintre atacatori, care l-a împins de deasupra victimei, moment în care agresorul s-a dezechilibrat și a căzut în zăpadă în apropierea tânărului lovit. "Imediat după ce R.M. şi O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi A.P., care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului", arată procurorii.

Ei spun că moartea a fost violentă, din cauza hemoragiei externe, ca urmare a unor plăgi tăiate la picioare, "cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală)". "La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar care nu au intervenit în determinismul decesului".

Procurorii au emis ordonanțe de reținere pentru cei trei atacatori, pentru omor, lovire sau alte violenţe, iar anchetatorii vor cere Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile.

Crima, surprinsă de camere de supraveghere de pe stradă

Modul în care a fost ucis tânărul de 25 de ani, Marius Costăchescu, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere amplasată pe strada unde s-a petrecut agresiunea, scrie Turnul Sfatului. Imaginile au fost postate pe Facebook și arată de la început până la sfârșit cum s-au petrecut lucrurile. Se poate observa cum pe stradă apare fugind un grup de tineri, ultimul dintre ei alunecă pe zăpadă, se împiedică și cade. Este ajuns imediat de urmăritori, care încep să-l lovească cu picioarele. Apare apoi cel identificat ca fiind Marius Rusu, care îl înjunghie de mai multe ori cu un cuțit lung. Victima reacționează, dar ultimele lovituri ajung la nivelul gambei victimei. După seria de lovituri cu cuțitul, tânărul este în continuare lovit de alți bărbați, iar Rusu se întoarce și el și-l mai lovește de câteva ori. Tânărul rămâne la pământ, iar mai mulți oameni trec pe lângă el.

Victima este Marius Costăchescu, domiciliat în Biertan, plecat la muncă în ultimele luni în Germania, la Frankfurt, scrie Turnul Sfatului.

Agresorul în vârstă de 30 de ani, eliberat în baza legii recursului compensatoriu, a mai fost condamnat pentru omor.

Două tentative de omor comise în doar câteva luni de unul dintre atacatorii eliberați prin recurs compensatoriu

Unul dintre atacatori, Marius Rusu, a fost condamnat în anul 2010 de Tribunalul Alba la 12 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru două tentative de omor comise în anul 2008. Într-unul dintre cazuri, bărbatul și-a lovit victima cu două cuțite de bucătărie în același timp, scrie Alba 24

De asemenea, când era închis la Penitenciarul Aiud, el a mai fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru o tâlhărie calificată comisă în anul 2007. În 2011, în urma unei cereri de contopire a pedepselor, a fost condamnat la un total de 13 ani de închisoare cu executare.

Potrivit motivării Tribunalului Alba, bărbatul a comis două tentative de omor în doar câteva luni. Prima tentativă de omor a fost în urma unui scandal pornit într-un local din Blaj.

În mai 2018, Rusu a fost eliberat din închisoare după ce a beneficiat de 408 de zile câştigate potrivit legii privind recursul compensatoriu şi 96 de zile câştigate ca urmare a muncii prestate în perioada cât a fost închis. În lipsa legii privind recursul compensatoriu, condamnatul ar mai fi stat cel puţin 1 an la închisoare.

188 dintre deținuții ieșiți din pușcărie în baza legii recursului compensatoriu au comis din nou crime, tâlhării sau violuri

Ministerul Justiției a precizat, într-un răspuns oficial la o interpelare adresată de deputatul PNL Florin Roman, că, 188 dintre deținuții eliberați în baza legii recursului compensatoriu s-au reîntors în închisoare după ce au comis tâlhării, violuri, crime, tentativă de crimă. ​

Potrivit MJ, în perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberați condiționat, în baza legii 10.880 de deținuți. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime și tâlharii.

În paralel cu eliberarea celor aproape 11000 de deținuți a scăzut dramatic numărul patrulelor poliției naționale. Într-un răspuns oficial la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, confirma scăderea numărului patrulelor la nivel national: 3571 în 2016, 3296 în 2017 și 3157 în 2018. Reducerea numărului patrulelor de polițiști și jandarmi este determinata de pensionările masive de la nivelul MAI" mai precizează deputatul liberal, într-un comunicat.

USR a anunțat că va depune luni un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, în baza căreia mii de deținuți au fost eliberați din penitenciare înainte de termen. Proiectul USR va avea un articol unic ce va prevede abrogarea legii intrate în vigoare în 2017.

Legea recursului compensatoriu prevede că deținuții încarcerați în condiții inumane - în special acestea referindu-se la spațiul din penitenciar - beneficiază de șase zile reduse din pedeapsă pentru fiecare 30 de zile executate.

Istoria proiectului

Guvernul condus de Dacian Cioloș, cu Raluca Prună ministru al Justiției, a adoptat, în ultima luna de mandat, pe data de 23 noiembrie 2016, proiectul de lege privind recursul compensatoriu, care prevedea în esență scaderea a 3 zile din pedeapsa la fiecare o lună de închisoare executata în condiții precare. Acest proiect a fost clasat de către parlament pentru că pana la finalul legislaturii nu a fost pus pe ordinea de zi.

Ulterior, legea recursului compensatoriu a fost printre primele depuse guvernul condus de Sorin Grindeanu, pe 31 ianuarie 2017, atunci când ministru al Justiției era Florin Iordache, și a suferit o serie de modificări în parlament până la adoptarea acesteia în mai 2017.

Principala prevedere este aceea că deținuții încarcerați în condiții necorespunzătoare beneficiază de 6 zile reduse din pedeapsă pentru fiecare 30 de zile executate.

Proiectul a fost contestat de PNL și USR la Curtea Constituțională, care însă a decis că acesta este constituțional.

Prevederile legii se vor aplica până în 2022, pentru persoanele întemnițate începând cu anul 2012.

Cum au definit cei din Comisia juridică ce înseamnă "condiții necorespunzătoare" de detenție:

a) cazarea intr-un spatiu mai mic sau egal cu 4mp/detinut, care se calculeaza excluzand suprafata grupului sanitar si a spatiilor de depozitare a alimentelor, prin impartirea suprafetei totale a camerei de detinere la numarul de persoane cazate in camera respectiva.

b) lipsa accesului la activitati în aer liber;

c) lipsa accesului la lumina naturală sau aer suficient ori disponibilitatea de ventilație;

d) lipsa temperaturii adecvate a camerei;

e) lipsa posibilității de a folosi toaleta în privat și de a se respecta normele sanitare de bază precum și a cerințelor de igienă.

f) existenta infiltrațiilor umezelii mucegaiului în peretii camerelor de detenție.

Ce mai prevede legea

Față de legea în vigoare, deținuții care prestează muncă remunerată vor beneficia de 4 zile considerate executate pentru trei zile de muncă (un plus de 2,5 zile libere la 30 muncite, față de legea în vigoare), deținuții care prestează muncă neremunerată vor beneficia de 3 zile reduse din pedeapsa pentru fiecare 2 muncite (un plus de 5 zile la 30 de zile muncite față de legea în vigoare), iar deținuții care muncesc pe timp de noapte vor avea două zile reduse dintr-una muncită (un plus de 15 zile la 30 de nopți lucrate față de legea în vigoare).

Un amendament depus la acea vreme de deputatul UDMR Marton Arpad și adoptat apoi prevede posibilitatea "cumpărării" de zile libere în plus, prin renunțarea la remunerație. Astfel, în formă actuală a legii, un deținut care desfășoară muncă remunerată primește 40% din venit, iar 60% va merge către penitenciar. Potrivit amendamentului, dacă deținutul renunta la 40% din remunerație, respectiv cota care îi revine potrivit legii, poate fi încadrat la capitolul "muncă neremunerata", unde sporul de zile considerate executate pentru zilele muncite este mai mare.

La propunerea deputatului PSD Oana Florea s-a votat atunci și eliminarea supravegherii vizuale în cazul convorbirilor telefonice, aceasta precizând că ANP intenționează să mute telefoanele în camera de detenție, intrucât sunt probleme cu scoaterea deținuțlor la telefon.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

27593 vizualizari

 • +29 (35 voturi)    
  mda (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:21)

  SoulSearcher [utilizator]

  citesti astfel de declaratii ale procurorilor si te sperii efectiv

  stat mafiot unde daca interlopii face legea si nu le e frica sa te taie pe strada si sa te bata in acelasi timp

  in curand vom vedea si alti eliberati de a lu` tudorel cum taie capul cuiva ca prin statul islamic...
  • -14 (24 voturi)    
   Deci doar 1.7% din eliberați au comis fapte grave (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:25)

   simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui SoulSearcher

   Daca facem calculele vedem ca din cei eliberați în perioada 19.10.2017-23.11.2018 cu recurs compensatoriu un procent de:

   - 649/10880 = 5.96% au revenit la arest
   - 188/10880 = 1.72% au comis fapte grave

   Întrebarea la care articolul nu răspunde este cât la suta din cei eliberați la termen în: 2016, 2015, 2014, etc. (înainte de recursul compensatoriu) au revenit după gratii sau au comis fapte grave în anul care a urmat ieșirii de la arest? Daca sunt semnificativ mai putini atunci recursul compensatoriu a fost o eroare. Daca sunt sensibil mai multi atunci legea în cauza a fost buna.

   Citat:
   "Potrivit MJ, în perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberați condiționat, în baza legii 10.880 de deținuți. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar 188 au comis" fapte grave.
   • +16 (20 voturi)    
    Chiar daca (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:46)

    coor [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

    unul singur ar fi comis fapte grava si atunci este mult . Nu au fost inchisi initial din greseala ! S-au cheltuit bani garla sa-i bage la zdup - si pentru ce , sa fie eliberati ? Masuri compensatorii trebuie date celor care abia isi duc zilele nu unor infractori , oricat de marunti sau mari ar fi ei !
    • -3 (3 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Luni, 14 ianuarie 2019, 17:38)

     [anonim] i-a raspuns lui coor

     • +4 (4 voturi)    
      Societatea se protejează de infractori (Marţi, 15 ianuarie 2019, 0:26)

      Harald [utilizator] i-a raspuns lui

      Dincolo de principiile înălțătoare ale reeducării, societatea se protejează de infractorii violenți ținându-i în închisoare.

      Pentru mulți dintre infractorii violenți, temperamentul cu care s-au născut e adevărata problemă, iar socializarea trebuia făcută începând cu vârsta de 2 ani, rezultatele urmând să se vadă pe la 4-5 ani.

      După ce a ajuns la 30 de ani nu mai ai pe cine să socializezi, iar reeducarea devine vorbă goală. În astfel de cazuri, singurul scop al încarcerării este protejarea celorlalți membri ai societății de alte violențe.
      • +2 (2 voturi)    
       mda (Marţi, 15 ianuarie 2019, 9:42)

       SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui Harald

       subscriu

       ai luat o viata intentionat = inchisoare pana cand esti atat de batran incat nu mai esti capabil sa mai omori pe altcineva

       sa-l fi vazut pe Ted Bundy cand a murit anul trecut, era un mos senil cu artroza si tot felul de boli... nici nu mai zici ca era bestia care a omorat 50 oameni (neoficial) prin anii 70

       l-au tinut americanii in inchisoare pana cand a murit de batranete :D
    • 0 (2 voturi)    
     Cei 7 cu topoare tot eliberați cu decretul erau? (Luni, 14 ianuarie 2019, 19:04)

     simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui coor

     "Șapte persoane la spital, după o bătaie cu topoare, din cauza unui dar de botez; HotNews.ro; Luni, 14 ianuarie 2019, 18:27."

     Vad ca numai cazurile de eliberați cu recurs compensatoriu sunt de interes, din motive politice bineînțeles, pentru a lovi în PSD. Daca nu este vorba de puși în libertate cu decretul pot fi și masacre ca subiectul apare ca știre de subsol.

     Vezi:
     https://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-22911726-valcea-sapte-persoane-spital-dupa-bataie-topoare-din-cauza-unui-dar-botez.htm
     • -1 (1 vot)    
      Nu iti fa griji pentru PSD (Marţi, 15 ianuarie 2019, 1:46)

      IOtao [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      Nu merita. Este o adunatura mult prea murdara care trage tara in jos!
      Daca nu stii acest lucru inseamna ca ai o problema. Pe care mai bine o rezolvi.
   • +2 (8 voturi)    
    Tipul infracțiunii face diferența (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:51)

    Harald [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

    Cei care au obsesia statisticii ar trebui să înțeleagă că un omor și o delapidare sunt totuși infracțiuni cu grad de pericol diferit, chiar dacă adunate împreună fac două infracțiuni.

    Prin urmare, autorii infracțiunilor de omor, tâlhărie și viol ar trebui să rămână în închisoare până la efectuarea integrală a pedepsei, în timp ce pentru infracțiuni gen delapidare și altele asemenea ar trebui date pedepse fără executare, pentru a nu supra-aglomera penitenciarele.

    Justițiarii isterici ar vrea să vadă toți politicienii în închisoare, dar uite că așa ajung eliberați violatorii, tâlharii și ucigașii. Statistica ta e inutilă, dacă nu înțelegi realitatea din spatele ei. Recursul compensatoriu a avantajat tocmai autorii infracțiunilor grave, care aveau pedepse mari.
    • 0 (0 voturi)    
     Nu le zapaci (Marţi, 15 ianuarie 2019, 1:42)

     IOtao [utilizator] i-a raspuns lui Harald

     Politicienii care savarsesc infractiuni trebuie sa fie pedepsiti conform legilor. Pedepsele cu executare isi au rolul lor. Nu din cauza "justitiarilor isterici" au fost eliberati violatorii, tâlharii și ucigașii. As spune mai degraba ca acestia au fost eliberati din cauza politicienilor care, statistic vorbind, nu au nicio treaba cu interesul national: prea incalca legea, slabesc Educatia, Sanatatea, etc. Unii, prin modul in care vulnerabilizeaza Statul, aduc grave prejudicii tarii pe termen lung. Asta nu te doare?
   • +5 (9 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 14 ianuarie 2019, 16:04)

    [anonim] i-a raspuns lui simplex1

   • 0 (2 voturi)    
    1.7% (Luni, 14 ianuarie 2019, 16:59)

    Pacala se intoarce [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

    "Deci doar 1.7% din eliberați au comis fapte grave"


    Prietene... tu intelegi ca a murit un om, sau te faci ca nu vezi?!

    Poti sa ne explici cat vrei, dar cine ii mai da viata inoapoi... avea doar 25 de ani!
  • +3 (5 voturi)    
   mda... (Luni, 14 ianuarie 2019, 16:55)

   sfarleaza [utilizator] i-a raspuns lui SoulSearcher

   Pentru cei care sorb discursul rasist-nationalistilor ca Victor Orban, vedeti acu' ca pericolul nu vine de la amaratii de migranti care incearca sa fuga de mizerie si de razboaie...
 • +26 (36 voturi)    
  Așa ceva să pățească familia buburosului! (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:22)

  prec [utilizator]

  Nimic mai mult.
 • +17 (25 voturi)    
  Mmm (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:23)

  Tony_K [utilizator]

  Pe tri bubiti cine il ievalueaza? Ar trebui sa manance puscaria, mm.
 • +24 (32 voturi)    
  mesaj pentru cei eliberati prin recurs compensator (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:25)

  Jude [utilizator]

  Treceti dragilor si pe la Tudorel Toader, Iordache, Dragnea, ...etc
  • -2 (6 voturi)    
   n-or sa treaca (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:24)

   alex34 [utilizator] i-a raspuns lui Jude

   poate doar sa le multumeasca ca i-au scapat de puscarie, dupa care mai mierlesc un fraier ca stiu ca vor scapa iar..
 • +24 (30 voturi)    
  Cine ii va avea pe constiinta? (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:26)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Parlamentul rusinii nationale, care a votat legea, politrucul Toader, ministeasa Dan? Toti au un singur scop: să elibreze penalii, hoti, violatorii, criminalii, adica pe cei de-o tapa cu ei. Cât despre C. Dan, ea foloseste institutiile de forta nu pentru a apara populatia, ci pentru a brusca, molesta si gaza pe opozantii politici ai CIUMEI ROSII p$d+alde (cu udmr la remorca lor)
 • +8 (20 voturi)    
  LAw abiding Citizen (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:27)

  Kosmos [utilizator]

  Cred ca Tudorel isi face bagajele la cate crime se comit din cauza deciziilor pro-infractori
  • +1 (3 voturi)    
   bine ar fi sa existe asa cineva... (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:27)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Kosmos

   bine ar fi sa existe asa cineva...
 • +15 (21 voturi)    
  Lasa ca-i ievalueaza Slugarel... (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:29)

  Prostu' satului [utilizator]

  ... pe criminalii astia si-o sa reiasa ca-s elemente sanatoase, reintegrabile in societate si numai buni de amnistie si gratiere.
 • -20 (36 voturi)    
  bătaie între ardeleni (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:29)

  Mazeta [utilizator]

  Se pare că cei 10 s-au pus cu cine nu trebuia.
  • +8 (12 voturi)    
   hmm (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:13)

   dum_i [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   iti doresc sa te viziteze pe tine si pe familia ta toti aia 10000 de criminali. postac nenorocit.
  • +4 (8 voturi)    
   atat ai inteles tu? (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:44)

   Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   esti perspicace, trebuie sa recunosc.
  • 0 (2 voturi)    
   postac rus (Marţi, 15 ianuarie 2019, 2:33)

   I [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   .
 • +18 (30 voturi)    
  Mda (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:31)

  transpenibilus [utilizator]

  Multumim Tudorele, multumim PSD, multumim Dragnea, multumim Tariceanu, multumim Dancila.

  Multumim hantena3, multumim badea+gadea, multumim mazeta si restul plutonului de postaci rusi, multumim luju, multumim Garbovan.

  Asa sa va ajute Dumnezeu.
  • -6 (16 voturi)    
   Multumim Pruna, cea care a initiat acest (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:54)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

   recurs compensatoriu, de ea toti uita, pai cum sa nu uite, ea reprezinta opozitia acum, reprezinta #rezist, iese in strada?
   • 0 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 14 ianuarie 2019, 17:53)

    [anonim] i-a raspuns lui xrogo

   • 0 (2 voturi)    
    . (Luni, 14 ianuarie 2019, 18:57)

    Rhemax [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    In primul rand proiectul initiat de Pruna nu samana deloc cu cel promovat de PSD.
    In al doilea rand : // de postac.
 • +23 (27 voturi)    
  Constitutia României (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:32)

  florinos [utilizator]

  Prin eliberarea unor persoane periculoase s-a încălcat Constituția României punând în pericol integritatea cetățenilor:

  CAPITOLUL II - ARTICOLUL 22
  (1) Dreptul la viață, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
  ARTICOLUL 23
  (1) Libertatea individuală şi siguranța persoanei sunt inviolabile.

  Tudorel Toader și PSD trebuie sa răspundă pentru aceste atrocități!
 • +19 (25 voturi)    
  Sluga infractorilor... (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:32)

  ciuma.rosie [utilizator]

  ...tudorel toader judecat si condamnat impreuna cu acesti ucigasi
 • +21 (27 voturi)    
  Tudorel - esti plin de sange (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:36)

  voxpopulix [utilizator]

  Tudorel trebuie dat direct in judecata pentru toate crimele care au avut loc din momentul in care au inceput aceasta cruciada de a-i face scapati pe coruptii din PSD.


  Chiar daca nu se castiga procesul, trebuie sa ramana macar in istorie vinovatul moral pentru toate aceste crime. Totul ca sa scape Dragnea, incredibil unde am ajuns.
 • +11 (21 voturi)    
  asteptam (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:45)

  liviu_ [utilizator]

  postacii psd sa ne explice cum de fapt nu e vina psd si totu e ros si noi suntem niste porci ca ne luam de psd...

  de asemenea astept membrii de partid sa ne explice cum nu au remuscari si cum noi suntem niste porci ca nu suntem de acord cu eliberarea, ca oricum peste 6 ani cand era eliberat omora pe cineva... ce vroiam sa omoare pe altcineva ?!

  serios vb. tara asta se face praf cu ajutorul pesedeilor!

  latrina 3 spune de crima, dar in articol cel putin nu specifica DELOC faptul ca era eliberat pe baza recursului compensatoriu ... ca doar ... la dracu slugarnicia fata de stapani e mai importanta decat viata oamenilor!
  • +1 (7 voturi)    
   Postac (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:15)

   Qwertz [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Cat iei pe comentariu postacule?!?
 • +22 (26 voturi)    
  Comment sters de user (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:47)

  qwerasdf [anonim]

 • +10 (12 voturi)    
  rectificare (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:48)

  silviust [utilizator]

  Paragraful al treilea: "Astfel, agresorii sunt un bărbat în vârstă de 58 de ani (T.T), din Iași, recidivist încă în libertate, un bărbat în vârstă de 30 de ani (R.M.), din Blaj, județul Alba, eliberat din închisoare în 25 mai 2018, în baza recursului compensatoriu, cu un rest de executat de 777 de zile, un bărbat în vârstă de 38 de ani (O.O.I.), din Mediaş, cu antecedente penale și un altul de 34 de ani (A.P), din Alba Iulia, recidivist, eliberat în 13 ianuarie 2017 cu un rest de 423 de zile."
 • +22 (28 voturi)    
  Cine plateste pentru aceste crime? (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:51)

  arap [utilizator]

  Tariceanu, Dragnea, Nicolicea, Tudorel, Iordache si restul bandei ar trebui sa faca puscarie cot la cot cu criminalii si violatorii eliberati de catre ei. Ei sunt autorii morali.
 • +21 (27 voturi)    
  PSD ne omoara, dar voi tot ii votati (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:51)

  emil bobu [utilizator]

  Daca si de data asta nu votati (2019 si 2020), va meritati soarta.
 • -5 (17 voturi)    
  Mhm (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:52)

  MinDepous [utilizator]

  Astia: "Proiectul e al guvernului Ciolos!!!"
  *proiectul e clasat*
  *proiectul e scos de la naftalina si aplicat, ma rog, Frankenstein-mode, de astia*

  Pe forum-uri n-avem voie sa comentam pe articole mai vechi de nu stiu cat timp. Thread necromancy.
  Pafaristii astia, insa, pot sa scoata orice din trecut, ca apoi sa se spele pe maini ca nu e al lor. Aha. Pai si ei ce rahat au fact? daca vedeau ca e rau, de ce nu l-au facut mai bun? Ah, l-au imbunatatit de bubuie, vedem si noi. Mhm.
  Cine l-a depus si i-a fost aprobat, al lui e. Ce ne mai codim atata? Fgm de borfasi
 • +13 (21 voturi)    
  Uitati-va bine la imagini (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:52)

  omezu [utilizator]

  Oricand in locul aluia poate fi unul dintre noi sau cineva drag! Nu, cei ca Tudorel sau Livache nu or sa aiba ghinionul asta, ei sunt complicii criminalilor si nu victimele lor.
  Iar cei care au votat P$D, nu a votat sau sunt prea comozi sa iasa la proteste sa se uite de mai multe ori, poate au impresia ca ei sunt in siguranta.
  Sau poate ne place sa fim un popor de victime, in felul asta nu ne asumam nicio responsabilitate!
 • +15 (21 voturi)    
  baagt la puscarie si slugarel ...... (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:57)

  viziru [utilizator]

  baagt la puscarie si slugarel ........ ministrul justitiei din asazisa tara Romania pe numle lui Tudorel Toader e autorul moral al acestei crime odioase ..... la puscarie cu Tudorel Toader !!!!
 • +17 (23 voturi)    
  Bravo Tudorele (Luni, 14 ianuarie 2019, 12:59)

  Donys [utilizator]

  Sa vedem cine raspunde acum pe langa cei 3... Dai drumul la animalele din curte raspunzi de ele... Sa vedem ce zice acum Tudorel
 • +18 (22 voturi)    
  Da (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:01)

  mitg [utilizator]

  Indrazneste sa crezi cat de prost ai fost c-ai votat cu Pesedealde sau n-ai votat!
 • -5 (11 voturi)    
  politica (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:03)

  gpavel [utilizator]

  "Reprezentanții Parchetului Tribunalului Sibiu anunță, printr-un comunicat de presă transmis luni, că doi din cei trei atacatori au fost eliberați în baza recursului compensatoriu, unul dintre ei având o condamnare tot pentru crimă,",parchetul face politica,scoate in evidenta cat poate de des "recursul compensatoriu",cu toate ca eliberarea mai devreme din inchisoare se face si prin"eliberare conditionata",cazul cu 777 zile de eliberare anticipata este sigur un amestec de eliberare conditionata si recurs compensatoriu!prin recurs compesatoriu se elibereaza anticipat cu 6 zile la 30 de inchisoare doar detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare(conform normelor europene),calculul incepe din 24 iulie 2012,deci maxim de 6 ani,deci 2190 zile,deci maximul 438 zile de recurs compensatoriu pentru detinutii care in acesti 6 ani au stat in conditii necorespunzatoare!
 • +13 (17 voturi)    
  "Mulțumim" partidului (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:11)

  falcoind [utilizator]

  sa își scape leprele toți politicieni indiferent de partid au pus umărul la desființarea justiției. Acum ne miram de crimele și hoțiile la tot pasul . Psd-ul jucând rolul de conducător a luptei anti justiție , votații fraților, primiți exact ce meritați. Când o sa iți moara cineva, drag din familie in accident de mașina datorita lipsei infrastructuri, in spital datorita condițiilor sau mai nou la colt de strada cu capul spart și înjunghiat , votantule de PSD poate o sa te prinzi: devina ești chiar tu .
 • +3 (5 voturi)    
  Tudorel e vinovat!!! (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:12)

  MirceaIo [utilizator]

  Tudorel Toader partaj la crima! El este omul raufacatorilor! E normal PSD sa conduca Romania, aici sunt mai multi corupti decat cinstiti! Rusine Tudorele!!!
 • -4 (4 voturi)    
  LEGE nr. 169 din 14 iulie 2017 PUBLICAT: Monitorul (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:15)

  ty [utilizator]

  Oficial nr. 571 din 18 iulie 2017
  Din ianuarie 2017 PSD si ALDE sunt la putere.
  ANDREI DANIEL GHEORGHE deputat PNL spunea azi la TV ca legea este a R Pruna si guvern Ciolos. O fi, dar a fost trecuta prin parlament de PSD si ALDE. Acestia au stabilit forma finala . . . .

  Cea ce a sustinut acel deputat este pozitia oficiala a PNL?
 • +2 (4 voturi)    
  Pe când un "2nd amendament" (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:15)

  BlaBla1234 [utilizator]

  Și în constituția noastră și niște legi gen "stand your ground" și "castle doctrine"?
  • +1 (1 vot)    
   nu poti (Marţi, 15 ianuarie 2019, 10:33)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui BlaBla1234

   normele UE protejeaza infractorii violenti
 • +9 (9 voturi)    
  tara salbatica (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:22)

  sentenced [utilizator]

  Dupa cum se poate vedea pe aceasta filmare: https://www.youtube.com/watch?v=tXi1nMPg62w

  cel ucis a intrat in club cu gasca sa-l bata pe criminal. Un om care actioneaza astfel poate la randul lui sa omoare pe cineva chiar si fara intentie.

  Sigur, asta nu schimba faptul ca Romania e o tara bananiera (macar de cresteau si banane p-aici), iar mizeriile astea care au dat drumu la puscarii ar trebui sa simta nesiguranta pe pielea lor.
 • -2 (4 voturi)    
  Nu ati inteles nimic (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:25)

  Fantoma [utilizator]

  Nu cred ca vedeti oportunitatea. Acum marii maestri de la PSD vor da legi speciale si isi vor deschide magazine de arme ca sa ne putem apara...Ca de, asa e la Americani'
 • +6 (8 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:29)

  [anonim]

 • +8 (10 voturi)    
  Si ce mai racneau postacii (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:31)

  Parzivall [utilizator]

  Ca vai saracii detinuti trebuie eliberati, ca ar fi fost prigoniti de statul parallel, ca nush ce si cum. Vad ca doar Mazeta a avut tupeul sa caraie, restul, cucuvaua, niuluk and co stau la cutie. Mai aveti curajul sa mergeti noaptea pe strada????
  • -1 (1 vot)    
   hai lasa (Marţi, 15 ianuarie 2019, 10:34)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

   nu despre criminali era vorba in discutiile despre Statul Paralel, ci despre "'executiile" comise de Binom impotriva celor care nu servesc (destul) interesele straine in Romania
 • +4 (6 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:35)

  [anonim]

 • +7 (9 voturi)    
  rectificare (Luni, 14 ianuarie 2019, 13:53)

  ADan [utilizator]

  Nu "188 dintre deținuții eliberați în baza legii recursului compensatoriu... au comis tâlhării, violuri, crime, tentativă de crimă", ci 188 au fost prinsi!
 • -6 (12 voturi)    
  pai (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:12)

  cucuveauamov [utilizator]

  sa vedem ce zice d. Pruna.
 • +4 (4 voturi)    
  putina logica (Luni, 14 ianuarie 2019, 14:39)

  noi2013 [utilizator]

  Evenimentele sunt tragice si crimele/ infractiunile nu sunt de dorit in nicio situatie.

  Dar gandind la rece, fara ordin de postari, credeti ca diferenta de 100, 200, x sute de zile schimba mentalitatea unui criminal?! Fara niciun program de consiliere si tratament psihic aceeasi crima s-ar fi petrecut peste 1 an sau 2. In afara de statisticile cu eliberarea antocipata, care este rata de recidiva dupa efectuarea completa a pedepsei? este mai minca? Este 0?
  • +4 (4 voturi)    
   ochi pt ochi (Luni, 14 ianuarie 2019, 17:39)

   StH [utilizator] i-a raspuns lui noi2013

   Nu ai ce schimba in mintea acestor nenorociti. Singura solutie este ca prin ei sa dai exemplu societatii. Cine ia viata unui om renunta la orice drept in favoarea lui. Dupa parerea mea acestia nu trebuie sa mai aiba mai mult de valoarea unui animal supus vanatorii.
 • +5 (5 voturi)    
  ochi pt ochi.... (Luni, 14 ianuarie 2019, 17:34)

  StH [utilizator]

  Tupeul de a infaptui asemea fapte este dat de crezul infractorilor ca legea este facuta sa ii apere. Cand s-a abrogat pedeapsa cu moartea s-a facut o mare greseala. Aceasta este ca a fost abrogata si pedeapsa
  "munca silnica pe viata"...adica MSV-ul. Acesti nenorociti trebuie slutiti de suflet prin munca pana la moarte si decadere din toate drepturile garantate unui om.
  • 0 (0 voturi)    
   corect (Marţi, 15 ianuarie 2019, 10:36)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui StH

   moartea nu este o pedeapsa suficienta, pe cand MSV e perfect potrivita
 • +1 (3 voturi)    
  pare (Luni, 14 ianuarie 2019, 18:43)

  briciu [utilizator]

  Ca mortul si a cautat o priviti cu atentie imaginile !!
 • +2 (2 voturi)    
  pusca-rie (Luni, 14 ianuarie 2019, 21:10)

  nalbaroiu [utilizator]

  pe viata in acest caz. Cu doua crime sunt curios ce guvern oricat de pesedist o sa-l mai elibereze.
 • 0 (2 voturi)    
  un pesedeu (Marţi, 15 ianuarie 2019, 2:34)

  I [utilizator]

  le cer iertare puscariasilor


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by