Membrii comunității sibiene "Vă Vedem", care protestează zilnic începând din 11 decembrie 2017, în fața sediului PSD Sibiu, spațiu denumit "Zona liberă de corupție", anunță un marș pe străzile orașului, în 22 decembrie. Ei spun că regimul Dragnea "s-a radicalizat definitiv" și este "o datorie să îi rezistăm".

HotNews.roFoto: Hotnews

Marșul de protest, organizat sub denumirea "Revoluția noastră", este programat în 22 decembrie, la ora 18.00, iar plecarea pe traseu se va face din Zona Liberă de Corupție (Piața Huet, în fața sediului PSD Sibiu).

Manifestanții "Vă Vedem" din Sibiu spun că regimul Dragnea s-a radicalizat definitiv - este cel mai anti-european regim activ acum în Europa și este o datorie să îi rezistăm, pentru a salva destinul european al României.

"Prin urmare, sâmbătă seara, în 22 decembrie, ne vom aduna în Zona liberă de corupție, lângă Piața Mare din Sibiu, pentru a protesta împotriva acestui regim malign. Au murit oameni acolo, acum 29 de ani, pentru ca România să devină europeană. Avem, față de ei și față de copiii noștri, datoria să le continuăm lupta", anunță organizatorii protestului.

Membrii comunității sibiene "Vă Vedem" protestează zilnic începând din 11 decembrie 2017, în fața sediului PSD Sibiu, spațiu denumit "Zona liberă de corupție".