Circulația rutieră pe Defileul Jiului - închisă duminică între Bumbești Jiu si Petroșani - a fost redeschisă luni, anunță centrul Infotrafic. Și secția feroviară Valea Mărului - Câineni, pe care nu s-a putut circula de duminică din cauza căderilor de copaci, a fost redeschisă, conform unui anunț al CFR.

Interventie pe drum inzapezitFoto: CNAIR

Circulația rutieră pe Defileul Jiului - închisă duminică între Bumbești Jiu si Petroșani - a fost redeschisă luni.

Din cauza căderilor masive de zăpadă de pe versanți, în județul Hunedoara, traficul rutier a fost întrerupt duminică între Bumbești Jiu și Petroșani.

Luni, traficul pe Defileul Jiului a fost redeschis, a anunțat CNAIR, precizând că monitorizează zona pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că secţia Valea Mărului - Câineni a fost redeschisă, iar în acest moment trenurile circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic. Secția este parte a M201 Piatra Olt - Râmnicu Vâlcea - Podu Olt.

În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidența celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operational traficul pe toate magistralele.

Trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu - Caracal, staţionează de câteva ore în Valea Mărului.