Magistrații Tribunalului București au condamnat-o, vineri, pe Magdalena Șerban, femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului, la închisoare pe viață. Decizia nu este însă definitivă, scrie Mediafax.

Magdalena Serban la metrouFoto: Politia Capitalei

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul București, ea fiind acuzată de omor calificat și tentativă de omor. Procurorii au arătat că, pe 12 decembrie, în timp ce se află pe peronul stației de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban a împins o tânăra spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce această încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intră în stație și a decedat.

Magdalena Șerban a fost supusă unei expertize psihiatrice. Cu câteva ore înainte de a fi reținut, femeia a încercat să împingă o altă tânăra spre linia de metrou în stația Costin Georgian, însă această s-a opus și nu a pățit nimic.