Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că nu a văzut în viața lui miniștri „atât de inculți” precum cei actuali și a apreciat că Guvernul PSD este „cel mai idiot” din istoria României, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Avem mari probleme în România și trebuie să găsim un răspuns serios. De aici pleacă toate relele, de la distrugerea calității managementului politic. Am ajuns în vârf, într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Toate țările sunt conduse de oameni care au în spate pregătire și echipe de profesioniști. Astăzi managerii politici publici pe care ni-i dă PSD sunt la genunchiul broaștei. Eu oameni atât de inculți nu am văzut în viața mea. Cred că este cel mai idiot Guvern din istoria României, cei mai proști miniștri care au existat vreodată în istoria României. Nu înțeleg cum membrii PSD pot accepta o asemenea situație”, a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, președintele PNL Ludovic Orban, prezent la reuniunea regională a organizațiilor PNL din Oltenia.

Orban s-a referit, în context, la ministrul de Interne. „Carmen Dan, de exemplu, a terminat cu 5,50 la Universitatea Ecologică”, a precizat președintele PNL. El a adăugat că PNL trebuie să câștige viitoarele alegeri la un scor cât mai mare și că trebuie să dea ”afară toate lichelele PSD din administrație”.​