​​Șeful Inspectoratului Județean în Construcții Vrancea, Cristian Prescorniţoiu, îi jignește pe românii din diaspora, susținând că „hoții, cersetorii și curvele” vor veni la mitingul programat pe 10 august, nu oamenii care muncesc, potrivitadevarul.ro.

Captura FacebookFoto: Adevarul

Prescorniţoiu a distribuit pe Facebook o postare al cărui conținut era: „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană. Se goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”.

Un utilizator i-a atras atenția că nu e corect să bage pe toată lumea în aceeași oală, însă șeful ISC Vrancea insistă răspunzându-i: „Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat...”.

Mai mult, acesta îi să dreptate unui utilizator care i-a comentat, susținând că actuala guvernare „n-a investit în tunuri cu apă și pistoale cu șocuri electrice”. „Așa, ca să-i poată aștepta mai bine pe demonstranții acestia care nu-și plătesc impozitele aici dar vin să se trateze aici aproape gratis. Când au plecat și-au asumat! Să demonstreze acolo!”, a continuat să comenteze Prescorniţoiu, care, potrivit adevarul.ro, și-a închis în cursul zilei .

Cristian Prescorniţoiu lucrează din 1998 la Inspectoratul Județean în Construcții.