Suspectul în cazul tinerei de 17 ani care a fost agresată şi lovită în scara unui bloc din București a fost reținut pentru 24 de ore, bărbatul în vârstă de 21 de ani urmând a fi prezentat vineri instanței cu propunere de arestare preventivă, anunță Mediafax.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Bărbatul de 21 ani, din judeţul Ilfov, fost indicat de o persoană, care a sunat la 112 şi a transmis informaţia, potrivit poliţiştilor. Tânărul a fost identificat de poliţiştii din oraşul Pantelimon.

El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat vineri instanței cu propunere de arestare preventivă.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost agresată sexual și lovită în scara unui bloc din București, marţi, în cartierul Pantelimon.

"În seara de 22 mai, în jurul orelor 20.00, Secția 9 Poliție a fost sesizată de că o femeie că fiica sa de 17 ani a fost acostată în scara blocului de un tânăr necunoscut, de aproximativ 20 de ani, care a atins-o în zona intimă, apoi a lovit-o cu palma. La fața locului s-a deplasat de urgență grupa operativă a secției de poliție, care a efectuat cercetarea la fața locului și care a ridicat probe și mijloace de probă", se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.