Doi tineri au fost raniti duminica noapte intr-o noua explozie din capitala statului american Texas, in conditiile in care luna aceasta mai fusesera detonate in Austin alte trei bombe ce au ucis doua persoane si au ranit alte doua, scrieGuardian.

Cinci bombe au explodat in Texas, nu exista niciun suspectFoto: Captura AP

Serviciul de urgenta local a spus ca o explozie din sud-vestul orasului a ranit doi barbati de peste 20 de ani, iar acestia au fost spitalizati pentru rani care nu le pun viata in pericol.

Seria de astfel de incidente a inceput pe 2 martie cand un colet-capcana a explodat intr-o locuinta din Austin, ucigand un barbat de 39 de ani. Alte doua astfel de dispozitive au explodat pe 12 martie, omorand un adolescent de 17 ani si ranind-o pe mama lui si pe o alta femeie, in varsta de 75 de ani.

Ultima explozie a venit la doar cateva ore dupa ce autoritatile au marit cu 50.000 de dolari recompensa pentru informatii privind atacatorii. Premiul oferit celor care ajuta la prinderea celor responsabili a ajuns la 115.000 de dolari.

Pana acum, in urma a 435 de sesizari, peste 500 de reprezentanti ai fortelor de ordine au discutat cu 236 de persoane, a spus Brian Manley, seful politiei din Manley.