Traficul rutier va fi restrictinat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, dar si pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara-Lugoj, unde vor fi lucrari de asfaltare, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Pe parcursul zilei, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, între kilometrii 199+100 şi 198+600 de metri, se vor executa lucrări de asfaltare pe banda numărul unu, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. Pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 168+600 şi 168+100 de metri, se va lucra pe banda destinată traficului greu.

Tot astazi, potrivit Centrului Infotrafic, se vor executa lucrari de astfaltare pe benzile unu si de urgenta pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara - Lugoj, intre kilometrii 473 si 474, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe banda a doua.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să se asigure la schimbarea benzilor de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.