Consiliul Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) se reuneste marti in sedinta, incepand cu ora 11.00, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Presedintiei intr-o declaratie de presa.

Madalina Puscalau a precizat ca pe lista subiectelor care se află pe agenda ședinței CSAT sunt "stadiul îndeplinirii, în anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă; obiectivele României pentru Summitul NATO de la Bruxelles (2017); activitatea desfășurată de către instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale în 2016 și principalele direcții pentru anul 2017; activitatea desfășurată de către Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică în anul 2016; activitatea desfășurată de către Consiliul Suprem de Apărare a țării în anul 2016. Ar mai fi un element: activitatea desfășurată de Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică în anul 2016 și Planul de activitate pentru anul 2017".

Ea a spus ca pot să existe și alte subiecte importante din punctul de vedere al securității naționale pe ordinea de zi a CSAT.