Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a fost gasit vineri dupa-amiaza in zona Canionului 7 Scari din Brasov, anunta Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Gabriela Dinu, a declarat ca alerta a fost inregistrata la numarul de urgenta 112 in jurul orei 16.00 si, imediat, echipele de interventie, formate din reprezentanti ai Politiei, Salvamont, Jandarmeria Montana si ISU, s-au deplasat in zona.

"Din primele informatii, este vorba despre un barbat gasit inghetat, in zapada, fara documente de identificare, cu varsta aproximativa de 30 de ani. Cadavrul urmeaza sa fie transportat la Serviciul de Medicina Legala Brasov pentru necropsie. Deocamdata acestea sunt informatiile. In cursul zilei de sambata vom reveni cu un comunicat de presa si cu alte detalii", a precizat purtatorul de cuvant.

Zilele trecute, o familie din Sacele a anuntat la Politie ca fiul lor a disparut de acasa, iar politistii vor verifica in primul rand si aceasta ipoteza, a mai precizat sursa citata.

Canionul 7 Scari se afla la o distanta de 2,8 km de Dambul Morii si la o altitudine de 995 de metri. Are o lungime de 230 de metri si o diferenta de nivel de 50-60 de metri si 10 scari metalice, treptele urmand traseul cascadelor formate prin caderea apei din paraul "Sapte Scari". Canionul 7 Scari a fost reabilitat in totalitate si redeschis publicului in luna noiembrie 2013. In timpul iernii este inchis.