O tanara de 21 de ani a ajuns in stare grava la spital, vineri seara, cu fractura deschisa de craniu, dupa ce a fost lovita de un indicator rutier doborat de o masina intr-o intersectie din municipiul Vaslui, in timp ce victima se afla pe trotuar, in dreptul unei treceri de pietoni, transmite News.ro.

Potrivit primelor informatii oferite de politisti, soferul de 19 ani, din municipiul Vaslui, a pierdut controlul asupra directiei masinii in sensul giratoriu din zona ICIL din cauza vizibilitatii reduse pe motiv ca ar fi avut geamurile aburite dupa ce a iesit de la o spalatorie din zona.

Astfel, tanarul aflat la volan a parasit partea carosabila si a lovit indicatorul care semnaliza trecerea de pietoni din fata Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor. In cadere, semnul metalic de circulatie a lovit o tanara de 21 ani care circula pe trotuar.

"Victima prezenta o fractura deschisa de craniu, cu hemoragie puternica si evisceratie de creier. Tanara a fost transportata in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa zeci de minute de resuscitare, sansele de supravietuire fiind reduse", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, medicul Dan Ungureanu.